Ambiant Vivero

Ambiant Vivero is een prachtige collectie van realistische houtlook PVC vloeren. Met 4 natuurlijke houttinten heb je de mogelijkheid om de perfecte vloer te vinden die bij jouw interieur past.

Een groot voordeel van de Ambiant Vivero collectie is dat de vloeren sterk, duurzaam en waterafstotend zijn. Hierdoor kun je jarenlang genieten van jouw nieuwe, mooie PVC vloer en hoef je jezelf geen zorgen te maken over grote beschadigingen. Bekijk direct het assortiment en laat je inspireren!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor Ambiant Vivero?

De Ambiant Vivero collectie bestaat uit PVC vloeren met een zeer natuurlijke uitstraling. Dit is te danken aan de nieuwste technologieën die worden gebruikt tijdens het produceren van Ambiant vloeren. (Register in Embossing).

Ze drukken een echte houtstructuur in de plank, waardoor het precies de nerven en vormen van het hout imiteert. Je kunt de nerven hierdoor niet alleen observeren, maar ook echt voelen.

Ambiant Vivero vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam en vormvast. Met een toplaag van 0,55 mm zijn de PVC vloeren ideaal om in elke ruimte van je huis te gebruiken. De vloeren kunnen daarom door hun hoge kwaliteit en sterkte worden toegepast in druk bewandelde ruimtes van jouw woning.

De mooie planken zijn zo net zo goed en sterk als een echte hardhouten vloer. Daarbij zorgt de V-groef rond de planken ervoor dat de vloerdelen perfect in elkaar passen en naadloos op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor een uiterst realistisch resultaat dat haast niet te onderscheiden is van echt hout.

Ambiant Vivero collectie

De Ambiant Vivero collectie bestaat uit de volgende PVC vloeren:

Bestel de Ambiant Vivero PVC vloer direct in de webshop

Wil je een mooie PVC vloer kopen uit de Ambiant Vivero collectie? Bestel ‘m dan direct in onze webshop, want wij bieden een uitstekende service. Onze gekwalificeerde Vloerenbazen helpen je ook met al jouw vragen. Wij helpen je graag bij het kiezen van een mooie PVC vloer die aan jouw wensen voldoet.

Verder leggen we de vloer graag bij je thuis zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Als resultaat krijg je een fantastisch PVC vloer die op de juiste wijze wordt gelegd. Vul het offerteformulier in op de website om direct een prijsopgave te ontvangen.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant Vivero collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button