Ambiant Spigato Visgraat Collection

De meest populaire stijl van tegenwoordig is een visgraatvloer. Ambiant biedt een groot assortiment PVC vloeren met deze populaire legtechniek. Zowel verlijmde PVC visgraatvloeren als klik PVC vloeren zijn verkrijgbaar in deze Ambiant Spigato collectie.

De PVC-vloeren van dit merk staan bekend om hun stilte, geluidsabsorptie, sterkte en duurzaamheid. Als je op zoek bent naar een sterke, duurzame en stille vloer, dan zijn deze Ambiant Spigato vloeren de beste keuze

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Voordelen van Ambiant Spigato visgraat PVC

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Ambiant PVC-vloer? Om te beginnen hebben alle Ambiant Spigato visgraat PVC vloeren een toplaag dikte van 0,55 mm. Hierdoor is de slijtvastheid van deze gehele collectie uitstekend, waardoor uw vloer jarenlang meegaat. Elk van deze PVC vloeren heeft een zeer natuurlijke uitstraling. Hier zijn drie redenen voor:

 • Extra-matte afwerking: de PVC-strips hebben een bijna niet te onderscheiden houtlook dankzij de extra matte afwerking.
 • 4-zijdige V-groef: de Ambiant Spigato PVC stroken hebben een V-groef rondom de gehele plank, wat zorgt voor een geweldige uitstraling.
 • Gebruik van Embossing In Register (EIR) techniek: deze techniek verwijst naar het gevoel van diepte in een ontwerp en wordt soms ook wel embossing genoemd. Dit betekent dat de structuur die je ziet, ook echt voelbaar is aan de voeten als je er over heen loopt. Mogelijk gemaakt door een speciale druk techniek van Ambiant. Gaaf toch?

Omdat PVC-vloeren zachter zijn dan laminaatvloeren, wordt er minder geluid geproduceerd tijdens het lopen. Doordat ze op de ondervloer/dekvloer worden vastgelijmd, hebben de Ambiant Spigato verlijmde PVC vloeren een uitstekende geluidsabsorptie.

De klik versie van de Ambiant Spigato collectie is voorzien van een extra kurklaag aan de onderzijde, om de geluidsabsorberende eigenschappen van een verlijmde vloer na te bootsen. Een prachtige toevoeging voor buren die onder je wonen!

De Ambiant Spigato collectie

Binnen de Ambiant Spigato collectie vind je niet alleen verlijmde PVC vloeren. Ben je op zoek naar een PVC klikvloer in visgraatpatroon, dan kun je ook binnen deze Spigato collectie slagen. De Ambiant Spigato Rigid klik PVC vloeren zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de verlijmde uitvoering van deze Ambiant PVC vloeren. De beschikbare kleuren zijn:

 • Beige
 • Dark Grey
 • Grey
 • Light Brown
 • Light Grey
 • Light Oak
 • Natural
 • Warm Brown
 • Smoky

Bij de Ambiant Spigato verlijmde PVC-vloeren kan een band en een bies, of een band en een voegstrook worden toegevoegd. Kies je voor deze uitvoering, dan wordt er rondom de visgraatvloer een band geplaatst die wordt afgewerkt met een voegstrip. Wil je hier meer over weten? Vraag een offerte aan of kom eens langs in een van onze showrooms.

Er zijn verschillende plankformaten te vinden binnen de Ambiant’s Spigato visgraatvloeren collectie. Zo kun je kiezen voor een wat grotere en bredere strook, maar ook voor een kleine strook. Je kunt dus altijd het meest geschikte formaat kiezen, of de ruimte nu groot of klein is.

Ambiant Spigato Hongaarse punt

Wil je een ander ontwerp dan de visgraatstijl, maar geen rechte stroken? Overweeg dan eens de Ambiant Spigato Hongaarse Punt vloer collectie.

Dit type PVC-vloer is verkrijgbaar in twee kleuren:

 • Beige
 • Natural

Ambiant Spigato PVC vloer bestellen bij Vloerenbaas

Ben je er van overtuigd dat een vloer uit deze collectie perfect zou passen? Dan kun je de Ambiant Spigato visgraat nu meteen via de webshop bestellen. In de webshop kun je de gehele collectie met kleuren zien om een weloverwogen keus te kunnen maken.

Ben je nog niet helemaal zeker en wil je graag wat meer advies van een van onze Adviesbazen? Vraag dan snel een offerte aan of kom eens langs in een van onze experience centers om de vloer in het echt te bekijken.

Call Now Button