Ambiant Estada

Op zoek naar een vleugje natuurlijke warmte in huis? Ambiant Estada PVC vloeren zijn de perfecte keuze! De Estada vloeren van Ambiant zijn namelijk gemaakt van duurzaam en gemakkelijk schoon te maken PVC en zijn verkrijgbaar in vier prachtige kleuren die in elke ruimte toepasbaar zijn. Met zijn realistische houtnerfstructuur geeft de Ambiant Estada collectie je huis een knus gevoel dat perfect is om in te ontspannen.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Ambiant Estada PVC vloer?

Voor interieurs met een landelijke esthetiek zijn de PVC vloeren uit de Ambiant Estada collectie heel aantrekkelijk. Het onderscheid tussen de PVC stroken en een echte plankenvloer kan lastig zijn. Dit komt door het gebruik van natuurlijke kleuren en de Register Embossing techniek waardoor er een natuurlijke houtlook PVC vloer ontstaat.

Door het reliëfproces van de nieuwe techniek ontstaat een realistische houtnerf structuur, waardoor de vloeren een levensechte uitstraling krijgt. Je kunt de houtnerf niet alleen zien, maar ook daadwerkelijk voelen! De stroken zijn aan beide uiteinden afgerond, waardoor een nog levensechter effect ontstaat.

De lengte en breedte van de PVC stroken zijn een respectievelijke 121,9 cm bij 18,4 cm. Ambiant Estada vloeren hebben een dikte van 2 mm waarvan de toplaag van 0,30 mm uitstekende bescherming biedt tegen krassen en slijtage. Bovendien zorgt de toplaag ook voor een uitstekende vlekbestendigheid.

Door de toplaag van de PVC vloer is hij ook nog eens uiterst praktisch en eenvoudig te onderhouden. Vuil en stof worden afgestoten, waardoor het gemakkelijk kan worden verwijderd. Een dweil of stofzuiger kan worden gebruikt om de vloer schoon te maken.

Ambiant Estada collectie

De Ambiant Estada collectie bestaat uit de volgende PVC vloeren:

Ambiant Estada PVC vloer online bestellen

Heb je een mooie Ambiant Estada PVC vloer ontdekt die je graag wil aanschaffen? Plaats je bestelling eenvoudig online. Wij regelen vervolgens alles voor je en laten de vloer zo snel mogelijk bezorgen. Heb je nog vragen? Neem dan voor verdere hulp en begeleiding contact met ons op.

Wij begrijpen dat een vloer leggen niet eenvoudig is. Daarom kun je gebruik maken van onze legservice, waarbij onze Vloerenbazen bij je thuis komen om de vloer te leggen. Vraag een offerte aan door het offerteformulier op de site in te vullen en ontvang direct een prijsindicatie.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant Estada collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button