Ambiant Piazzo

Wil je graag een kwalitatieve PVC vloer kopen? Ambiant Piazzo PVC vloeren zijn perfect voor eenieder die een vloer zoekt met warmte en karakter. De PVC vloeren uit deze collectie hebben namelijk een natuurlijke betonlook, met keuze uit 4 verschillende kleuren.

Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in 2 verschillende maten waardoor je diverse patronen kunt realiseren. Ook zijn ze gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen slijtage. Neem alvast een kijkje in het aanbod van de Ambiant Piazzo collectie en laat je inspireren!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Ambiant Piazzo PVC vloer?

De Ambiant Piazzo vloer  is een dryback PVC vloer die verkrijgbaar is in vier grijstinten en twee verschillende maten. De vloer heeft aan alle vier de zijden minuscule V-groefjes, waardoor het effect van echte tegels wordt versterkt. Hierdoor is een Ambiant vloer uit de Piazzo collectie uitermate geschikt voor moderne industriële interieurs met een stijlvol aspect.

Ambiant Piazzo PVC vloeren zijn zeer geschikt voor middelzwaar tot actief commercieel gebruik, maar ook voor residentieel gebruik. Ambiant Piazzo kan in elke ruimte van het huis worden gelegd. Bijvoorbeeld in de woonkamer, eetkamer, hal en slaapkamers, maar ook in de keuken, badkamer of het toilet.

De lichtechtheid van ≥6 suggereert dat de PVC vloer goed bestand is tegen UV-licht, waardoor de kleuren helder blijven. Verder heeft deze vloer een warmteweerstand van 0,02 m² K/W, waardoor hij ideaal is voor gebruik met vloerverwarming. De warmtegeleiding van PVC vloeren is uitstekend, waardoor de temperatuur in huis snel stijgt.

Ambiant Piazzo collectie

De Ambiant Piazzo collectie bestaat uit de volgende PVC vloeren:

Bestel je nieuwe Ambiant Piazzo vloer eenvoudig online

Zit er een mooie PVC vloer tussen de Ambiant Piazzo collectie? Ga dan naar de webshop om de vloer direct te bestellen. Als je nog vragen hebt of er niet helemaal uitkomt neem dan gerust contact met ons op voor extra hulp en advies.

Daarnaast is het ook mogelijk om de vloer door ons te laten leggen. Mocht je dit graag willen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze ervaren Vloerenbazen komen de vloer dan bij je thuis leggen waardoor je kunt rekenen op het beste resultaat. Vraag hiervoor een offerte aan door het offerteformulier in te vullen op onze site.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant Piazzo collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button