PVC vloeren kleuren

Heb jij besloten dat je een PVC vloer in je woning wilt laten plaatsen, maar ben je er nog niet uit welke kleur het moet worden? Een van de voordelen van een PVC vloer is dat er veel verschillende PVC vloeren kleuren beschikbaar zijn.

Of je nu op zoek bent naar een mooie betonlook PVC vloer in het grijs of een PVC vloer met eikenhout look in het bruin: het is allemaal mogelijk. Bij Vloerenbaas vind je een uitgebreid aanbod van al je mogelijkheden zodat jij op je gemak kunt bepalen welke vloer bij jouw woning en interieur past.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Dit zijn de voordelen van een gekleurde PVC vloer

Je hebt verschillende soorten PVC vloeren, maar ook veel diverse kleuren en patronen. Je vindt gegarandeerd de vloer die aan jouw wensen voldoet. En daarnaast kun je ook nog eens profiteren van alle andere voordelen die een PVC vloer met zich meebrengt, namelijk:

  1. Een PVC vloer is gemakkelijk schoon te houden;
  2. Je kunt een PVC vloer goed combineren met een vloerverwarming;
  3. Een PVC vloer is vochtwerend en past daardoor ook goed in de badkamer en keuken;
  4. PVC is een betaalbaar alternatief voor een echte houten of betonnen vloer;
  5. Een PVC vloer is geluiddempend en daardoor erg stil;
  6. De vloer is sterk en duurzaam en gaat daardoor jarenlang mee.

Kleuren PVC vloeren met houtlook

Een van de mogelijkheden die je hebt is de keuze voor een houtlook PVC vloer. De kleuren PVC vloeren in dit type vloer zijn uitgebreid. Wat dacht je van een prachtige lichte vloer, zoals lichtgrijs of een white wash effect? Een lichte tint zorgt ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt en hier kun je jouw droomwoning mee creëren. Natuurlijk zijn ook de donkere tinten prachtig of een echte bruine houtlook.

Betonnen PVC vloer: de kleurenopties

Een betonnen PVC vloer is ook goed mogelijk. De vloer in jouw woning lijkt dan van beton, maar eigenlijk is het PVC vloer, gelegd in de vorm van tegels of planken. Dit type vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De PVC vloeren kleuren waar je uit kunt kiezen zijn onder andere zwart, donkergrijs en tal van andere grijstinten. Bekijk nu de betonlook PVC vloeren!

PVC vloeren kleuren van het visgraatmodel

Wil je een mooie visgraat look? Dit type vloer is enorm stijlvol en modern en wordt dan ook steeds vaker gekozen. En wellicht staat dit ook in jouw woning erg mooi. Dit type vloer is verkrijgbaar in tal van bruintinten, maar ook in diverse tinten grijs. Ontdek het aanbod bij Vloerenbaas en bestel hier jouw vloer in je favoriete kleur online.

Ontdek de service bij Vloerenbaas

Bij Vloerenbaas kies je uit veel verschillende kleuren voor je vloer. Je hebt dan ook genoeg mogelijkheden als het gaat om de keuze uit diverse merken. Bij Vloerenbaas vind je stuk voor stuk topmerken, zoals Ambiant, VivaFloors en Moduleo.

Bestel de vloer gemakkelijk online en laat hem thuis bezorgen. Wil je de vloer laten leggen? Ook dat doen we bij Vloerenbaas graag voor je. Jij bepaalt de vloer en wij regelen de rest, zo simpel is het! Vul online snel het offerteformulier in: dan nemen wij contact met je op. Ook voor andere vragen kun je ons op ieder moment bereiken.

Call Now Button