Therdex XstraLong Series

De Therdex XstraLong Series onderscheidt zich van andere PVC vloeren door de extra lange plank van ruim 183 cm. Hiermee creëer je een ruimtelijk effect dat de basis zal zijn voor een rustiek karakter.

Met de keuze uit 8 natuurgetrouwe kleuren vind je gegarandeerd een mooie PVC vloer die voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Bekijk het aanbod en laat je inspireren door het realistische dessin van de Therdex XstraLong PVC vloeren!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Therdex XstraLong Series?

De Therdex XstraLong Series kenmerkt zich door de 3 mm dikke PVC stroken, inclusief 0,55 mm beschermende toplaag, en een planklengte van minimaal 183 cm. De strip heeft een ruwe of gladde oppervlaktestructuur, afhankelijk van de kleur, en een natuurlijke houtnerf die het dessin precies volgt.

Daarnaast creëer je met de Therdex PVC XstraLong Series een realistische houtlook vloer van PVC. Hierdoor geniet je van een traditionele houten vloer terwijl je tegelijkertijd baat hebt bij de voordelen van een PVC vloer.

Een aantal voordelen van PVC vloeren zijn onder andere dat ze gemakkelijk zijn in onderhoud, beschikken over een lange levensduur en goed te combineren zijn met vloerverwarming. Dit maakt het een ideale vloer voor residentieel gebruik.

Bestel je nieuwe Therdex XstraLong PVC vloer nu online

Mocht je een mooie PVC vloer hebben gevonden? Bestel ‘m dan direct online en laat je verbazen door onze service. Ook voor vragen kun je terecht bij ons ervaren team. Wij helpen je graag bij het vinden van een prachtige PVC vloer die voldoet aan jouw wensen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de vloer door ons te laten leggen. Maak in dat geval gebruik van onze legservice. Onze ervaren Vloerenbazen komen de vloer dan bij je thuis leggen waardoor je kunt rekenen op het beste resultaat. Vraag hiervoor een offerte aan door het offerteformulier in te vullen op onze site.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex XstraLong Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button