Therdex Premium Series

De Therdex Premium Series bestaat uit een collectie van realistische houtlook PVC vloeren die verkrijgbaar zijn in verschillende designs en diverse natuurgetrouwe kleuren.

Dankzij de Registered Embossed techniek in combinatie met 4-zijdige V-groeven wordt het realistische karakter versterkt. Voor elke ruimte in de woning is er wel een Therdex Premium PVC vloer te vinden. Bekijk alvast ons aanbod en laat je inspireren door het ruime assortiment!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Therdex Premium Series?

Een Therdex Premium Serie PVC vloer heeft een 0,55 mm toplaag en een extra dikke PU beschermlaag, wat resulteert in een zeer robuuste kwaliteitsvloer.

Door de realistische uitstraling van de PVC vloer is deze bijna niet te onderscheiden van een echte hardhouten vloer. Therdex Premium PVC vloeren worden dan ook niet voor niets gekozen door architecten en projectontwikkelaars.

De Therdex Premium Series PVC vloeren zijn zowel vochtbestendig als warmte-isolerend en kunnen daarom worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming.

Hierdoor zijn de Therdex vloeren in vrijwel elke ruimte toepasbaar. De woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamer zijn slechts enkele voorbeelden van typische toepassingen.

Therdex Premium Series PVC vloer online bestellen

Bij Vloerenbaas weet je zeker dat je goed zit voor je nieuwe PVC vloer. Zo vind je hier een ruim aanbod aan PVC vloeren, waaronder de Therdex Premium Series PVC vloeren. Zodra je een vloer hebt gevonden die aan je persoonlijke wensen voldoet kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen, wij regelen vervolgens de rest!

Zo is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van onze speciale legservice. Onze Vloerenbazen komen de vloer dan bij je thuis leggen waardoor je kunt rekenen op een verbazingwekkend resultaat. Als je direct wilt weten wat de kosten gaan worden voor je nieuwe vloer kun je online het offerteformulier invullen. Je ontvangt van ons dan een directe prijsindicatie.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Premium Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button