Therdex Rustique

Op zoek naar een rustieke en natuurlijke basis voor je interieur? Zoek niet verder dan de Therdex Rustique PVC vloeren collectie. Met lange planken en een kenmerkend visgraatpatroon geeft deze mooie PVC vloer je huis die tijdloze look waar je naar op zoek was.

Bovendien geniet je van een uiterst realistische houtlook die tot stand komt door de Registered Embossed techniek in combinatie met 4-zijdige V-groeven. Hierdoor zijn de Rustique PVC vloeren van Therdex haast niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Therdex Rustique collectie?

De Therdex Rustique collectie is, de naam zegt het al, een rustieke vloerencollectie met planken die een natuurlijke houtuitstraling hebben.

De levendige PVC vloeren zijn verkrijgbaar als PVC visgraat vloeren of lange, rustige PVC vloerstroken. Welke stijl je ook kiest, met Therdex Rustique creëer je ongetwijfeld een mooie vloer voor diverse ruimtes in je woning.

Alle Therdex PVC vloeren uit de Rustique collectie hebben een PU toplaag met een dikte van 0,55 mm. Door de dikte van de toplaag kan de PVC vloer overal in huis kan worden toegepast, ook in ruimtes waar veel of regelmatig op wordt gelopen.

Bovendien zijn de realistische, houtlook PVC vloeren vanwege hun krasbestendigheid en onderhoudsgemak ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of huisdieren.

Bestel je nieuwe Therdex Rustique PVC vloer online bij Vloerenbaas

Mocht je een mooie PVC vloer hebben gevonden? Bestel ‘m dan direct online en laat je verabzen door onze service. Ook voor vragen kun je terecht bij ons ervaren team. Wij helpen je namelijk graag bij het vinden van een prachtige PVC vloer die voldoet aan al jouw wensen.

Daarnaast komen we de vloer ook graag bij je thuis leggen zodat je hier zelf niet naar om hoeft te kijken. Op deze manier ben je ook verzekerd van een verbazingwekkend resultaat. Vraag nu direct een prijsindicatie aan door het offerteformulier op de site in te vullen.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Rustique Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button