Therdex Herringbone Original Series

De Therdex Herringbone Original Series bestaat uit een collectie van natuurgetrouwe PVC vloeren die op verschillende wijze gelegd kunnen worden. Ben je op zoek naar een unieke vloer met speciaal patroon of wil je liever een rustieke houtlook PVC vloer met rechte planken?

Binnen de Therdex Herringbone Original collectie is van alles mogelijk. Met 6 verschillende kleuren en 2 verschillende patronen vind je beslist een geschikte vloer voor jouw woning.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Therdex Herringbone Original Series PVC vloer?

Er zijn genoeg redenen te benoemen waarom je zou kunnen kiezen voor een Therdex Herringbone Original Series PVC vloer. Allereerst heb je enorm veel keuze uit 6 verschillende kleuren en 2 patronen. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard planken design of juist voor een uniek visgraat patroon. Beide designs zijn verkrijgbaar in dezelfde 6 kleuren, de keuze is dus enorm.

Daarnaast zijn alle PVC vloeren binnen de Therdex Herringbone Original Series voorzien van de Registered Embossed techniek waardoor er een realistische look ontstaat. De structuur van echt hout wordt in de PVC strook gedrukt waardoor er niet alleen een zichtbare, maar ook voelbare houtstructuur tot stand komt.

Een ander voordeel van de Therdex Herringbone Original Series PVC vloeren is dat je geniet van de uitstraling van een echte houten vloer, terwijl je baat hebt bij alle voordelen van de Therdex PVC vloeren. Denk hierbij aan een lange levensduur, makkelijke onderhoud en brede toepasbaarheid. Dankzij de beschermende toplaag van 0,55 mm is de vloer namelijk beschermd tegen vocht, krassen en ander vuil.

Bestel de Therdex Herringbone Original Series PVC online

Heb je een fantastische PVC vloer ontdekt binnen de Therdex Herringbone Original collectie? Bestel ‘m dan direct online online, je zult versteld staan van onze service. Ons deskundige personeel staat ook voor je klaar om je te helpen met al jouw vragen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de ideale PVC vloer voor jouw woonbehoeften.

Bovendien leggen we de vloer graag bij je thuis zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Hierdoor weet je zeker dat alles goed gaat en je kunt genieten van een fantastisch resultaat. Vul het offerteformulier in op de site om direct een prijsopgave te ontvangen.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Herringbone Original Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button