Therdex Original Series

Therdex Original Series PVC vloeren zijn ontwikkeld op basis van de look en feel van hardhouten vloeren. Met een authentieke houtnerfafwerking in vier verschillende stijlen, achttien natuurlijke kleuropties en planklengtes van 150 cm, zullen deze PVC vloeren je huis een warme en uitnodigende sfeer geven.

Het unieke ontwerp met dubbele planken zorgt ervoor dat het uiterlijk van jouw vloer minder voorspelbaar en natuurlijker is dan bij andere vloeropties. Bekijk nu het aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden van de Therdex Original Series.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Therdex Original Series?

De Therdex Original vloeren zijn extra lange 2,5 mm dikke PVC stroken met een slijtlaag van 0,55 mm en een natuurlijke houtnerf die het ontwerp precies volgt.

Hierdoor ontstaat er een zeer natuurlijke uitstraling die haast niet te onderscheiden is van echt hout. Bovendien hebben de Original Series PVC vloeren een ​​V-groef rondom de plank waardoor het natuurlijke effect nog wordt versterkt.

Naast de natuurlijke uitstraling van de Therdex Original Series PVC vloeren zijn ze ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Dit maakt het ideaal voor een breed scala aan projecten, van een thuiskantoor tot een nieuw appartement.

Zelfs als je kinderen of huisdieren hebt, bieden deze vloeren een duurzaam en sterk oppervlak dat bestand is tegen krassen, vlekken, slijtage en zelfs klauwen van huisdieren.

Therdex Original Series PVC vloer bestellen

Heb je een fantastische PVC vloer ontdekt in de Therdex Original collectie? Ga dan naar de webshop en bestel de vloer direct. Neem contact met ons op als je vragen hebt of als je er zelf niet helemaal uit komt. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste passende vloer voor jouw woonbehoeften.

Wil je dat wij de vloer voor je leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze deskundige Vloerenbazen komen de vloer dan thuis bij je leggen, zodat je verzekerd bent van het best mogelijke resultaat. Vul het offerteformulier in op onze site om een ​​direct prijsindicatie te ontvangen.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Original Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button