Therdex Herringbone Premium Series

Voeg wat natuurlijke schoonheid toe aan je interieur met de Therdex Herringbone Premium Series PVC vloeren. Deze realistische PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, perfect voor elke kamer in jouw woning.

De innovatieve Registered Embossed techniek maakt het oppervlak zo realistisch dat het niet te onderscheiden is van echt hout. Met zoveel kleuren en maten om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte vloeroplossing voor jouw woonbehoeften.

Ontdek vandaag nog onze selectie en zie wat de Therdex Herringbone Premium Series voor jouw huis kan betekenen!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor Therdex Herringbone Premium Series?

De Therdex Herringbone Premium PVC vloer is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, namelijk 61 x 15,2 cm of 40,6 x 10,2 cm. Beide maten hebben een totale dikte van 2,5 mm, inclusief 0,55 mm toplaag.

Daarnaast zijn de Therdex vloeren praktisch identiek aan echte parketvloeren dankzij het gebruik van de Registered Embossed technologie en de 4-zijdige V-groeven rond de PVC stroken.

Therdex Herringbone Premium PVC vloeren zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Dit komt mede door de sterke 0,55 mm PU toplaag die de vloer beschermd tegen vocht, vuil en krassen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de vloer lang mooi blijft zonder al te veel onderhoud.

Bestel de Therdex Herringbone Premium Series PVC vloer nu online

Heb je een mooie PVC vloer gevonden die aan jouw persoonlijke wensen voldoet, dan kun je deze direct online bestellen. Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom.

Het is ook mogelijk om de vloer door ons te laten leggen. Zou jij dat graag willen? Kies dan voor onze legservice. Onze ervaren Vloerenbazen komen de vloer dan bij je thuis leggen zodat je kunt rekenen op het beste resultaat. Vraag een offerte aan door het offerteformulier op onze site in te vullen en ontvang direct een prijsindicatie voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Herringbone Premium Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button