Therdex Regular Series

Introductie van de Therdex Regular Series PVC vloeren collectie! Deze vloeren zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een mooie, realistische PVC vloer met houtlook.

Dankzij de innovatieve planktechnologie zijn de Therdex PVC vloeren uit de Premium collectie bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Hiermee kun je een traditionele houten vloerlook creëren terwijl je geniet van de voordelen van een PVC vloer.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor Therdex Regular Series?

Er zijn onwijs veel redenen te benoemen waarom het een verstandig keuze zou kunnen zijn om te kiezen voor één van de Therdex Premium vloeren. Allereerst heb je een ruime keuze uit verschillende dessins die op hun beurt weer verkrijgbaar zijn in diverse, natuurgetrouwe kleuren.

Een ander voordeel van de Therdex Premium Series is dat alle vloeren zijn voorzien van een sterke 0,55 mm toplaag inclusief PU beschermingslaag. Dit maakt de vloer bestand tegen krassen, vloeistof, stof en vuil. Hierdoor zijn ze makkelijk te onderhouden en kun je extra lang genieten van je prachtige vloer.

Bovendien worden de PVC vloeren uit de Therdex Regular Series allemaal gemaakt op basis van de Registered Embossed techniek. Hierdoor ontstaat er een zichtbare en voelbare houtnerf structuur. Dit zorgt voor een extra realistische uitstraling die het lastig maakt om de vloer van een echte houten vloer te onderscheiden.

Therdex Regular Series PVC vloer online bestellen

Zit er een mooie PVC vloer tussen de Therdex Regular collectie? Ga dan naar de webshop om de vloer direct te bestellen. Als je nog vragen hebt of er niet helemaal uitkomt neem dan gerust contact met ons op voor advies.

De volgende stap is om na te denken over het leggen van de PVC vloer. Ben je zelf niet echt handig en besteed je het leggen van de vloer daarom liever uit aan professionals? Maak dan gebruik van onze legservice. Vraag een offerte aan en ontvang een directe prijsindicatie voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Regular Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button