Therdex Chevron Series

De Therdex Chevron Series bestaat uit diverse soorten PVC vloeren met verschillende afmetingen, legmethoden en kleuren. Ga je voor een traditioneel karakter? Kies dan voor een van de visgraat PVC vloeren. Meer op zoek naar iets rustgevends? Dan zijn de rechte PVC stroken wellicht meer iets voor jou.

Waar je ook naar op zoek bent, binnen de Therdex Chevron Series vind je beslist een passende vloer die aan je woonbehoeften voldoet. Bekijk alvast ons aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Therdex Chevron Series?

De Therdex Chevron Series collectie bestaat uit een set van natuurgetrouwe vloeren die je versteld zullen doen laten staan. Er zijn drie varianten in deze collectie: hongaarse punt PVC , visgraat PVC en lange plank PVC. Deze drie varianten beschikken over dezelfde print en zijn te vinden in vier verschillende tinten. Dit maakt het mogelijk om te experimenteren met de verschillende patronen in verschillende ruimtes van de woning.

Daarnaast zijn de PVC vloeren binnen de Therdex Chevron Series collectie onderhoudsvriendelijk dankzij hun antistatische, waterafstotende en vuilafstotende 0,55 mm PU beschermlaag. Op deze manier vergeet je de vervelende taken van de dagelijkse schoonmaak terwijl je geniet van je nieuwe Therdex PVC vloer!

De Therdex Chevron PVC vloeren zijn ideaal voor thuis of op kantoor. Wat je wensen ook zijn, de vloeren van deze Therdex Chevron collectie zullen eraan voldoen. De gehele collectie kan namelijk voor zowel residentieel gebruik als voor projectmatig gebruik worden ingezet.

Bestel je Therdex Chevron Series PVC vloer direct online

Bij Vloerenbaas vind je zeker de juiste PVC vloer die aansluit op jouw woonbehoeften. Zo zijn er veel verschillende soorten PVC vloeren, waaronder de Therdex Chevron PVC vloeren, verkrijgbaar bij Vloerenbaas. Je kunt elke vloer die aan jouw specifieke wensen voldoet snel en eenvoudig online bestellen, wij regelen vervolgens de rest!

Naast onze standaard service bieden wij ook een montageservice op maat aan. Onze Vloerenbazen brengen en leggen de nieuwe vloer graag bij je thuis en zorgen voor een uitstekend resultaat. Je kunt het offerteformulier online invullen en direct een prijsindicatie ontvangen voor de kosten van je nieuwe vloer.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Chevron Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button