Therdex Stone Series

Met de Therdex Stone Series realiseer je een prachtige PVC vloer met betonlook. Dankzij de Registered Embossed techniek is het lastig om de vloer van een echte tegelvloer te onderscheiden. Daarbij zorgen de 4-zijdige V-groeven voor een versterkt effect van de echtheid.

Een groot voordeel hiervan is dat je een unieke stijl kunt creëren terwijl je baat hebt bij de voordelen van een PVC vloer; makkelijk in onderhoud, op brede schaal toepasbaar en te combineren met vloerverwarming. Bekijk het aanbod en laat je inspireren door de ruime keuze aan dessins en kleuren.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Therdex Stone Series PVC vloer?

Een van de voornaamste redenen om te kiezen voor een PVC vloer uit de Therdex Stone Series collectie is het feit dat je een ruime keuze hebt uit verschillende dessins en kleuren. Bovendien zijn er twee verschillende maten verkrijgbaar, namelijk de Stone Amato vloeren met afmetingen van 91,4 x 91,4 cm en de Stone Concrete vloeren met afmetingen van 100 x 100 cm.

De Therdex Stone Series vloeren hebben een uitgesproken persoonlijkheid dankzij de 0,55 mm toplaag, die wordt aangevuld met een matte PU lakbeschermlaag. Hierdoor is de PVC vloer bijna niet te onderscheiden van een echte betonvloer en ook nog eens goed beschermd tegen krassen, vocht, stof en vuil.

Bestel je Therdex Stone Series vloer online bij Vloerenbaas

Je kunt er zeker van zijn dat je bij Vloerenbaas aan het juiste adres bent voor een nieuwe PVC vloer. Er zijn verschillende soorten PVC vloeren beschikbaar, waaronder de Therdex Stone Series PVC vloeren. Je kunt eenvoudig en snel een vloer bestellen nadat je er een hebt gevonden die aan jouw verwachtingen voldoet.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze legservice. Onze Vloerenbaas komen dan bij je thuis de vloer leggen, met als resultaat een fantastische afwerking. Je kunt het offerteformulier online invullen om erachter te komen hoeveel het precies kost om een nieuwe vloer te laten leggen.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Regular Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button