Therdex Herringbone Regular Series XL Version

De Therdex Herringbone Regular Series XL is een collectie van PVC vloeren met extra grote planken. Alle vloeren zijn geschikt om in visgraat patroon te leggen, maar kunnen eventueel ook recht in de kamer gelegd worden.

Met de keuze uit 12 verschillende kleuren vind je vanzelfsprekend een passend design voor jouw woonsituatie. Bekijk het aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden van de Therdex Herringbone Regular XL collectie.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor Therdex Herringbone Regular Series XL?

Met een Therdex Herringbone Regular XL PVC vloer leg je in iedere woning een prachtige, natuurgetrouwe houtlook PVC vloer. Dankzij het gebruik van de Embossed Registered techniek en de toepassing van 4-zijdige V-groeven is de vloer haast niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.

Hierdoor geniet je optimaal van de natuurlijke uitstraling van een echte houten vloer, terwijl je tegelijkertijd baat hebt bij de voordelen van een Therdex PVC vloer. PVC vloeren zijn namelijk gemakkelijk in onderhoud, op een brede schaal toepasbaar, makkelijk te leggen en ideaal om te combineren met vloerverwarming.

Kies je voor een Therdex Herringbone Regular Series XL vloer? Dan heb je een ruime keuze uit 12 verschillende natuurgetrouwe kleuren. Op deze manier vind je beslist een passende vloer die aansluit op jouw huidige interieur.

Therdex Herringbone Regular Series XL Version online bestellen

Nadat je een mooie PVC vloer hebt ontdekt die precies aan jouw wensen voldoet, kun je deze direct online kopen. Mocht je nog vragen hebben? Neem bij problemen contact met ons op of kom langs in onze showroom.

De volgende stap is om te overwegen de PVC vloer zelf te leggen of het te laten doen door onze Vloerenbazen. Ben je geen doe-het-zelver en wil je de klus liever toevertrouwen aan professionals? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Vraag een offerte aan en ontvang direct een prijsindicatie voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Herringbone Regular XL Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button