Therdex Basic Series

Therdex Basic Series PVC vloeren hebben een realistische houtnerfstructuur, waardoor elke kamer een rustiek charme krijgt. De PVC vloeren zijn perfect voor kleine ruimtes in de woning, dankzij hun natuurlijke look en feel.

Bovendien beschermt de matte PU afwerking de vloer tegen krassen, vlekken en ander vuil. Met 10 verschillende kleuropties om uit te kiezen, vind je gegarandeerd de perfecte vloer binnen de Therdex Basic Series collectie.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Therdex Basic Series collectie?

Een PVC vloer uit de Therdex Basic Series is een musthave voor jouw woning, want alle vloeren binnen deze collectie zijn voorzien van een gladde 0,30 mm PU beschermingslaag en een robuuste constructie. Door de ongelijke groeven en noesten in de PVC stroken is deze PVC vloer bijna identiek aan echt hout. Daarnaast is de Therdex PVC vloer uit de Basic Series ook nog eens een uitstekende keuze vanwege de lage kostprijs.

De PVC stroken hebben weinig onderhoud nodig en worden geleverd met 15 jaar garantie voor residentieel gebruik en 10 jaar garantie voor project gerelateerd gebruik. De Therdex PVC Basic Series PVC vloeren zijn een geweldige vervanging voor tegels, parket en laminaatvloeren – om nog maar te zwijgen over de eenvoudigere installatie! Bovendien geniet je van alle voordelen die PVC vloeren te bieden hebben terwijl je baat hebt bij de uitstraling van een echte houten vloer.

Bestel je nieuwe Therdex Basic Series PVC vloer online

Bij Vloerenbaas weet je zeker dat je goed zit voor je nieuwe PVC vloer. Zo vind je hier een ruim aanbod aan PVC vloeren, waaronder de Therdex Basic Series PVC vloeren. Zodra je een vloer hebt gevonden die aan je persoonlijke wensen voldoet kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen, wij regelen vervolgens de rest!

Zo is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van onze speciale legservice. Onze Vloerenbazen komen de vloer dan bij je thuis leggen waardoor je kunt rekenen op een verbazingwekkend resultaat. Als je direct wilt weten wat de kosten gaan worden voor je nieuwe vloer kun je online het offerteformulier invullen. Je ontvangt van ons dan een directe prijsindicatie.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Basic Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button