Therdex Design Series

Mogen wij de Therdex Design Series aan je introduceren? Deze unieke collectie van Therdex PVC biedt enkele van de meest buitengewone ontwerpen die momenteel verkrijgbaar zijn op de markt.

De opvallende vormen en texturen geven je vloer een uniek karakter. En omdat het zowel als planken als tegels kan worden geleverd, is het eenvoudig in elke kamer te installeren. Bekijk hieronder alvast ons aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden en ontwerpen van de Therdex Design Series PVC vloeren!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Therdex Design Series?

De PVC vloeren uit de Therdex Design Series zijn ideaal voor residentieel gebruik vanwege de duurzaamheid en onderhoudsarme kenmerken. Je kunt de vloer gewoon vegen of dweilen om ‘m er op zijn best uit te laten zien!

Je hoeft jezelf dus geen zorgen meer te maken over je kinderen die sap op de vloer morsen of je huisdier die binnenkomt met vuile pootjes. De PVC vloeren uit de Design collectie zijn gemaakt om alles te weerstaan!

Daarnaast zijn de Therdex Design Series PVC vloeren verkrijgbaar als tegels of planken, zodat je ze gemakkelijk in elke kamer van je huis kunt plaatsen, zoals de keuken, badkamer of woonkamer. Verder maakt de matte 0,55 mm PU toplaag deze vloeroptie extreem duurzaam en realistisch in uitstraling. De PVC vloeren zijn hierdoor haast niet meer te onderscheiden van traditionele houten vloeren.

Bestel je nieuwe Therdex Design Series PVC vloer bij Vloerenbaas

Heb je een mooie Therdex Design Series PVC vloer gezien? Dan kun je deze eenvoudig en snel online kopen. Wij regelen alles voor je en laten de vloer zo snel mogelijk leveren. Heb je toch nog enkele vragen? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op voor extra hulp en advies.

Wij begrijpen dat het handmatig leggen van een vloer lastig kan zijn. Daarom komen onze ervaren Vloerenbazen graag bij je thuis om de vloer voor je te leggen. Maak hiervoor gebruik van onze plaatsingsservice. Vul het offerteformulier op de website in om direct een prijsindicatie te ontvangen.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Design Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button