Therdex Herringbone Premium Series XL Version

Op zoek naar een stijlvolle en praktische vloeroplossing voor thuis? Zoek niet verder dan de Therdex Herringbone Premium Series XL. Deze extra grote PVC stroken zijn perfect om een gevoel van ruimte te creëren in grote kamers.

Dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren vind je zeker de perfecte match voor jouw inteieur. Installeer ze in een visgraatpatroon voor een verfijnde look, of leg ze recht voor een meer ontspannen sfeer. Wat je stijl ook is, met de Therdex Herringbone Premium XL PVC vloeren kan je alle kanten op.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Therdex Herringbone Premium Series XL?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een Therdex Herringbone Premium Series XL vloer. Allereerst zijn de PVC vloeren uit deze collectie extreem stevig en mag je rekenen op een lange levensduur.

Zo is de XL-versie voorzien van een 0,55 mm sterke PU-toplaag waardoor hij goed bestand is tegen zwaar loopverkeer. De vloer is ook nog eens erg hygiënisch: de antibacteriële bescherming zorgt ervoor dat je vloer er altijd schoon uitziet en ruikt en nooit een muffe geur afgeeft.

Daarnaast hebben de PVC vloeren uit de Therdex Herringbone Premium XL collectie een zeer realistische uitstraling. Dit is te danken aan het gebruik van de Registered Embossed technologie en 4-zijdige V-groeven. De prachtige details maken deze PVC vloeren van Therdex een absolute musthave voor in je huis.

Therdex Herringbone Premium XL PVC vloer online bestellen

Als je eenmaal een mooie PVC vloer hebt gevonden, is het tijd om na te denken over de volgende stap: het leggen van de vloer. We realiseren ons dat niet iedereen zomaar een PVC vloer kan leggen ondanks dat het in tegenstelling tot andere vloeren vrij eenvoudig is. Daarom bieden we onze speciale legservice aan.

Onze ervaren Vloerenbazen komen dan bij je thuis om de vloer te leggen waardoor je verzekerd bent van een mooi resultaat. Je kunt het offerteformulier online invullen om direct te weten wat de kosten voor je nieuwe vloer ongeveer zullen worden, je ontvangt namelijk direct een prijsindicatie.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Herringbone Premium Series XL zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button