Therdex Herringbone Regular Series

Op zoek naar een rustieke, maar hoogwaardige PVC vloer? Zoek niet verder dan de Therdex Herringbone Regular Series. Deze prachtige PVC vloeren hebben een realistische eikenhouten afwerking dat bij elk interieur past.

Alle vloeren uit deze collectie zijn afgeleid van het design van de XstraLong Series, maar dan als PVC visgraat vloer. Mis het niet – bestel vandaag nog je nieuwe Therdex Herringbone Regular Series PVC vloer!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Therdex Herringbone Regular Series ?

De Therdex Herringbone Regular Series is een prachtige collectie van hoogwaardige visgraat PVC vloeren met een uitstekende slijtvastheid, die ook geschikt zijn voor drukke ruimtes.

Daarnaast zijn de vloeren zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor ze perfect zijn voor alle soorten commerciële en residentiële gebouwen, waaronder woningen en hotels.

De Therdex Herringbone Regular PVC vloer heeft vierzijdige V-groeven rond de rand en een PU toplaag van 0,55 mm. Dit geeft een natuurlijke en sfeervolle uitstraling die niet te onderscheiden is van een echte hardhouten vloer.

De Therdex Herringbone Regular PVC vloeren zijn één van de meest populaire visgraat vloeren op de markt.

Bestel je Therdex Herringbone Regular PVC vloer online

Bij Vloerenbaas weet je zeker dat je voor jouw nieuwe PVC vloer op de goede plek zit. De Therdex Herringbone Regular PVC vloeren behoren tot de vele mogelijkheden die hier beschikbaar zijn. Je kunt snel en eenvoudig een vloer bestellen die aan jouw specifieke wensen voldoet nadat je er een hebt gevonden die bij je past. Wij zorgen voor de rest!

We kunnen de vloer ook bij je thuis leggen, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Hierdoor kun je ook rekenen op een uitstekend eindresultaat. Vul het offerteformulier op de site in voor een directe prijsindicatie voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook de andere collecties van Therdex

Naast de Therdex Herringbone Regular Series zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van de verschillende Therdex PVC vloeren collecties.

Call Now Button