Moduleo Impress

Op zoek naar een unieke en realistische vloeroplossing? Zoek niet verder dan Moduleo Impress PVC vloeren. Deze vloeren van Moduleo hebben een indrukwekkend realistische houtnerfstructuur die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook echt aanvoelt. Bovendien is deze vloer gemakkelijk te onderhouden – een snelle veegbeweging met een vochtige doek zorgt ervoor dat hij er als nieuw uit blijft zien.

Ook kan hij dankzij de dikke slijtlaag van 0,55 mm zelfs het zwaarste verkeer aan. En met de keuze uit 53 verschillende design vind je gegarandeerd een geschikte vloer die bij je interieur past. Benieuwd geworden? Bekijk snel hieronder het aanbod!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Moduleo Impress PVC vloer?

Kostbaar precisiewerk. Dat is de Moduleo Impress collectie in een notendop. De vloeren van PVC hebben een ongeëvenaard realisme door het unieke ‘Embossed in Register’ fabricageproces. De diepdruk komt overeen met het reliëf op het oppervlak en volgt feilloos de nerven en noesten van het hout.

Het houtdessin wordt met elk detail verbeterd en tot leven gebracht: een innovatieve technische tak waar Moduleo blij mee kan zijn. Het natuurlijke karakter van de rijkdom van de natuur wordt op indrukwekkende wijze tot een realistisch beeld gebracht.

De luxe PVC vloeren van Moduleo Impress zijn ideaal voor zowel residentieel als commercieel gebruik. De brede keuze aan patronen, texturen, tinten en afwerkingen geeft elk type interieur een boost. Onze premium PVC vloeren zijn door de verfijnde ontwerpen en texturen nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren.

Bestel de Moduleo Impress vloer nu online

Heb je een prachtige PVC vloer ontdekt die je aanspreekt? Bestel hem dan direct via onze website, je zult versteld staan ​​van onze klantenservice. We verwelkomen ook al jouw vragen, want onze ervaren medewerkers helpen je graag verder. Wij helpen je graag bij het vinden van een mooie PVC vloer die aan jouw wensen voldoet.

Wij bieden ook een installatieservice voor vloeren aan. Zo leggen we jouw vloer graag bij je thuis zodat je er geen omkijken naar heeft. Je mag dan ook een mooie afwerking verwachten. Vul het offerteformulier op de website in om direct een offerte te ontvangen.

Bekijk ook andere collecties van Moduleo

Naast deze Impress collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button