Moduleo Transform

Als je op zoek bent naar een brede collectie van natuurgetrouwe PVC vloeren? Dan is de Moduleo Transform collectie precies wat je zoekt. Met een ruime keuze uit maar liefst 73 verschillende dessins in diverse kleuren zit er hoe dan ook een vloer tussen die bij je past.

Dankzij de Embossing in Register techniek zijn deze PVC vloeren van Moduleo voorzien van een realistische hout- of beton textuur. Deze textuur is niet alleen zichtbaar, maar ook nog voelbaar. Dit zorgt voor een realistische en unieke uitstraling waarmee je elke ruimte in huis volledig kunt omtoveren.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Moduleo Transform collectie?

De Moduleo Transform collectie, met een slijtlaag van 0,55 mm, is ideaal voor zowel project- als huishoudelijk gebruik. Als je kiest uit de vele hout- en steeneffecten die beschikbaar zijn met Moduleo Transform, is er zeker een vloer die bij jouw voorkeuren past.

De vloeren van PVC zijn vrij gemakkelijk te onderhouden omdat het een duurzame PU beschermlaag heeft die jouw vloer beschermt tegen slijtage en vlekken.

Alle vloeren zijn vochtbestendig, met een slipweerstandsclassificatie van R10, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen met kleine kinderen of huisdieren.

Moduleo Transform PVC vloer eenvoudig online bestellen

Heb je een mooie Moduleo Transform vloer ontdekt binnen de collectie? Je kunt ‘m snel en eenvoudig online bestellen. Wij nemen alles voor je uit handen en de vloer wordt zo snel mogelijk geleverd. Mocht je echter nog enkele vragen hebben of kom je er zelf niet helemaal uit? Kom dan bij ons langs of neem contact op voor verdere hulp en advies.

We realiseren ons dat het leggen van een vloer niet altijd eenvoudig is. Kies je daarom voor onze legservice, dan komen onze Vloerenbazen bij je thuis om de vloer voor je te leggen. Vul het offerteformulier op de website in om een directe prijs indicatie te ontvangen

Bekijk ook andere collecties van Moduleo

Naast deze Transform collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button