Moduleo Select

De Moduleo Select PVC collectie bestaat uit verschillende soorten PVC vloeren. Graag een warme, knusse sfeer in huis? Neem dan eens een kijkje naar het brede aanbod van houtlook PVC vloeren binnen de Moduleo Select collectie.

Met de ruime keuze uit diverse kleuren vind je gegarandeerd een passende vloer voor jouw leefomgeving. Bekijk hieronder alvast het aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Moduleo Select PVC vloer?

De Moduleo Select PVC vloeren collectie is ideaal voor elke kamer in huis. Select combineert de natuurlijke uitstraling van steen en hout met de sterkte van PVC, waardoor het een uniek tintje krijgt.

De vloeren zijn gemaakt van duurzaam polyvinylchloride, wat ervoor zorgt dat ze lang meegaan. Moduleo Select is ook vochtbestendig en geschikt voor keukens en badkamers. Het is ook eenvoudig te onderhouden, waardoor het ideaal is voor drukke huishoudens.

Moduleo Select presteert perfect in de meest veeleisende omgevingen. De PVC vloer van Moduleo is daarom ideaal voor drukbelopen ruimtes in huis, zoals de woonkamer.

Bestel de Moduleo Select collectie nu online

Als je eenmaal een mooie PVC vloer hebt uitgekozen die aan je wensen voldoet, kun je deze direct online bestellen. Heb je echter nog vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

De volgende stap is om te overwegen de PVC vloer zelf te leggen of te laten leggen. Ben je zelf niet handig genoeg en wil je de klus laten klaren door experts? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Vraag een offerte aan en ontvang direct een prijsindicatie voor je nieuwe vloer, zonder dat je zelf iets hoeft te doen.

Bekijk ook andere collecties van Moduleo

Naast deze Select collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button