Moduleo Parquetry

De Moduleo Parquetry PVC collectie bestaat uit een serie van prachtige, realistische houtlook vloeren die op verschillende manieren gelegd kunnen worden. Zo heb je de keuze uit 16 verschillende dessins en bepaal je zelf welke vloer het beste past bij je interieur.

Een Moduleo Parquetry PVC vloer is het perfecte alternatief voor een laminaatvloer. Dit komt doordat je geniet van de uitstraling van een houten vloer, terwijl je baat hebt bij de voordelen van een PVC vloer, dus wat wil je nog meer? Bekijk direct het aanbod en laat je inspireren!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Moduleo Parquetry collectie?

Op zoek naar een prachtige houtlook vloer die makkelijk te onderhouden is? Moduleo Parquetry PVC vloeren zijn de perfecte keuze! Deze vloeren, gemaakt van duurzaam PVC, zijn verkrijgbaar in 16 verschillende designs, zodat je de perfecte voor je huis kunt vinden. Bovendien is het installeren van de Moduleo Parquetry PVC vloeren een fluitje van een cent.

Daarnaast zijn PVC vloeren over het algemeen erg duurzaam en kunnen ze behoorlijk wat slijtage aan. Zo zijn deze Moduleo PVC vloeren bijvoorbeeld bestand tegen zeer zwaar voetverkeer dankzij de sterke toplaag met hoge dichtheid.

Als je van een PVC visgraatvloer houdt, wil je misschien de designs bekijken die zijn gemaakt om in een visgraatpatroon te leggen. Er zijn meerdere dessins die geschikt zijn voor deze optie, bekijk dus het ruime aanbod en laat je inspireren door de ruime keuze die je hebt.

Bestel de Moduleo Parquetry vloer nu bij Vloerenbaas

Heb je een mooie PVC vloer gevonden in de Moduleo Parquetry collectie? Ga dan naar de webshop en bestel hem direct. Neem contact met ons op als je vragen hebt of als je geen geschikte vloer kunt vinden.

Ook is het voor ons een mogelijkheid om de vloer te komen leggen. Wilt je dat wij het voor je doen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze ervaren Vloerenbazen komen graag bij je langs om de vloer op de juiste wijze te leggen.

Hierdoor ben je verzekerd van een strak resultaat. Wij gaan namelijk niet weg voordat de vloer perfect ligt. Vraag een offerte aan door het formulier op onze website in te vullen.

Bekijk ook andere collecties van Moduleo

Naast deze Parquetry collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button