PVC Vloer snijden

Wanneer je aan de slag gaat met je nieuwe PVC vloer bestaat de mogelijkheid dat een strook iets te lang of te breed is. Je zult deze dan korter of smaller moeten maken zodat de strook toch past.

Maar hoe moet je een PVC vloer snijden? Een PVC vloer snijden kun je het beste doen met professioneel snijgereedschap. Waarom? Goed snijgereedschap buigt niet onder druk en daarnaast komt het mes niet vast te zitten in het vloer. Daarnaast zijn ook je handen beschermd met het juiste snijgereedschap.

Moet je een PVC vloer snijden of zagen?

Of je een PVC vloer moet snijden of zagen is afhankelijk van de situatie. Meestal kun je de PVC vloer snijden, maar in het geval van een moeilijk patroon kun je een decoupeerzaag gebruiken. Tot slot is het altijd aan te raden om beschermende handschoenen te dragen; het snijgereedschap is erg sterk.

Bij Vloerenbaas vind je alle informatie omtrent het leggen van een PVC vloer. Voor al je vragen kun je dan ook bij ons terecht. Wil je het jezelf makkelijk maken? Dan kun je de vloer ook door ons laten plaatsen. Door het offerteformulier op de website in te vullen kun je bij ons een snelle prijsindicatie opvragen. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen we een afspraak inplannen.

Heb je onze hulp nodig?
Ik heb een vraag formulier
Aandachtspunten
  • Gebruik altijd professioneel materiaal;
  • Zorg voor een veilige werkplek.
Sfeerimpressies
pvc vloer snijden
snijden of zagen van pvc
hoe kun je pvc vloer snijden
Call Now Button