PVC Vloer met kurk onderlaag

Je hebt verschillende mogelijkheden wanneer je kiest voor een PVC vloer. Zo kun je onder andere kiezen voor een PVC vloer met kurk ondervloer. Er zijn PVC vloeren met kurk die zijn opgebouwd uit twee lagen. Een onderlaag van kurk en en toplaag van PVC. Dit is een goede combinatie.

De bovenkant van de vloer is hierdoor waterdicht en onderhoudsvrij. Verder zorgt een PVC vloer met kurk ervoor dat er veel sprake is van demping. Hierdoor is loopgeluid bijna niet te horen. Isolatie wordt ook verbeterd dankzij een kurk ondervloer.

PVC op kurk: kies voor verschillende dessins

Wanneer je kiest voor een PVC vloer met kurk onderlaag heb je dus te maken met een groot aantal voordelen. De vloer isoleert beter, is waterbestendig, makkelijk schoon te houden en geluiddempend. Met de PVC toplaag kun je kiezen uit veel verschillende dessins. Zo schaf je een PVC vloer met kurk onderlaag aan die niet van echt hout te onderscheiden is.

Bij Vloerenbaas vind je een ruim aanbod van PVC vloeren. Je kunt onder andere kiezen voor een klik PVC vloer met kurk onderlaag. Op deze manier wordt het nog makkelijker om de vloer te leggen en kun je lang profiteren van een mooie en duurzame vloer. Bestel je PVC vloer online in de webshop: jij hoeft alleen maar de vloer uit te kiezen, wij regelen de rest. Heb je advies nodig? Ook daarvoor kun je altijd bij ons terecht.

Zit je met een vraag?
Ik heb een vraag formulier
Sfeerimpressies
pvc op kurk ondervloer
kurk onderlaag
kurk ondervloer met pvc vloer
Call Now Button