PVC vloer horeca: een vloer van topkwaliteit

horeca vloeren pvc

Op zoek naar de mooiste PVC vloeren voor in jouw hotel, restaurant of café? Je hebt in dit geval een vloer nodig van goede kwaliteit, een hoge duurzaamheid bij intensief gebruik is essentieel.

Een PVC vloer is niet alleen sterk, maar kan ook zeker tegen een stootje en is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Een PVC vloer voor horeca heeft heel wat voordelen. Bij Vloerenbaas kun je kiezen uit tal van topvloeren van de beste merken, voor de laagste prijs!

Maak kennis met de kracht van PVC

Horeca vloeren van PVC zijn geliefd en dat is niet zonder reden. PVC vloeren bestaan voor 100% uit kunststof en daardoor enorm robuust. De bovenkant bestaat uit een mooi en schadebestendig dessin waarmee je een mooie en strakke houtlook in je restaurant, hotel of café kunt creëren. Maar bedrijfseigenaren kiezen niet alleen hierom voor dit type vloeren, er zitten meer voordelen aan een PVC vloer voor de horeca, zo kan je een PVC vloer zelfs in de keuken leggen:

  • Eenvoudig onderhoud: een PVC vloer is glad en dat zorgt ervoor dat je dit gemakkelijk kunt schoonmaken.
  • Duurzame vloer: met een goede PVC vloer ben je ervan verzekerd dat je er jarenlang van kunt genieten;
  • Makkelijk vervangen: als de tijd aangebroken is dat de vloer vervangen moet worden, kost dat weinig tijd in vergelijking met andere type vloeren;
  • Veel keuzevrijheid: bij Vloerenbaas heb je veel keuze tussen merken, soorten en kleuren.

PVC vloer horeca: waar moet je op letten?

Wil je een PVC vloer voor horeca aanschaffen? Dan is het belangrijk om te weten dat je niet zomaar de eerste en beste vloer moet nemen die je tegenkomt. Er zijn verschillende soorten PVC vloeren, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor de horeca.

Horeca vloeren van PVC zijn vaak wat dikker en kunnen daardoor meer belasting verteren. Er zal veel gelopen worden over de vloer, door zowel klanten als personeel. Stoelen die worden verschoven, drinken dat op de vloer valt: het komt allemaal voor in hotels, restaurants en cafés. Een robuuste en makkelijk te onderhouden vloer is essentieel. Je kunt meer lezen over de diktes van een PVC vloer door op de link te klikken.

Gelukkig kun je bij Vloerenbaas kiezen voor heel veel verschillende horeca vloeren van PVC. In het ruime aanbod kun je kiezen voor types met een dikkere toplaag. Onze vloerenbazen kunnen je voorzien van hoogstaande merken als Ambiant, Moduleo en VivaFloors: stuk voor stuk topmerken met echte kwaliteitsvloeren. Maak je over de prijs niet druk, bij Vloerenbaas ben je namelijk gegarandeerd van de scherpste deal op de markt.

Bespaar tijd en laat je vloer leggen

Onze vloerenbazen komen de vloer ook graag op locatie leggen. Jouw hotel, restaurant of café is binnen korte tijd voorzien van een prachtig afgewerkte & robuuste PVC vloer.

Je kunt gemakkelijk en snel jouw vloer via de webshop bestellen, maar ook een offerte aanvragen voor de legservice. Vervolgens hoort u spoedig van ons om een afspraak in te plannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Ook voor al je vragen over PVC vloeren voor de horeca kun je altijd bij onze vloerenbazen terecht!

Deel dit bericht met je vrienden:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp

Offerte aanvragen?