ProjectBaasJoost van Hulst

En alles wat er over hem te weten valt

ProjectBaas: Joost van Hulst

De aanschaf van een vloer gaat niet over één nacht ijs, alles moet vlekkeloos verlopen zodat je optimaal van je vloer kunt genieten. Om die simpele reden zorgt Joost er iedere dag voor dat elk project soepeltjes verloopt. Onzin verkopen, daar houden we niet van, elke dag zet hij zichzelf in om klanten te helpen met het vinden van de beste kwaliteitsvloeren.

Bij VloerenBaas is iedereen de Baas. Wij vinden dat je het allerbeste verdient als je bij ons een vloer koopt. Misschien dat we daarom gemiddeld een 9,7 scoren bij onze Bazen. Een vloer is voor ons tenslotte meer dan een bodem waar je op loopt.

Heb je een vraag voor onze ProjectBaas Joost van Hulst?
Ik heb een vraag formulier
Alle bazen op een rijtje
WouterFinanceBaas
JelleEindBaas
MikeAdviesBaas
FijkkeKWALITEITSBAAS
PascalleADVIESBAAS
StephanSMEERBAAS
AchmedSmeerBaas
GiuliaAdminBaas
RoyLEGBAAS
JoostPROJECTBAAS
LevOfficeDog
CollinJunior adviesbaas
MichaelSmeerBaas
Martwoningbaas
BeniceWONINGBAAS
LianneProces manager
DelanoSmeerbaas
MarcLegbaas
MoniqueLegbaas
VloerenBaas gaat verder:

We leggen ons niet neer bij de standaarden in de vloerenbranche. Tijd om het beter te doen is er altijd. Daarom heeft VloerenBaas niet alleen vakkundige verkopers en vloerenleggers in dienst, maar ook projectmanagers én een kwaliteitsmanager.

Zo garanderen we dat jij de vloer krijgt waar je van droomt en dat wij continu verbeteren. We zijn er ook als er een keer iets niet goed gaat. Dan lossen we het op. Alles voor de Baas!

Call Now Button