Kan PVC buiten gelegd worden?

pvc vloer buiten leggen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met een PVC vloer? Dit type vloer kun je op veel plekken in je woning leggen. Of je nu een nieuwe vloer wilt in de woonkamer, keuken of slaapkamer: een PVC vloer is altijd een goed idee.

Maar wat zijn de opties als je een PVC vloer voor buiten wilt? PVC is een mooi en sterk materiaal dat verkrijgbaar is in veel verschillende uitvoeringen. Hier lees je of een PVC vloer buiten leggen ook mogelijk is.

Een PVC vloer voor buiten

Het is helaas niet mogelijk om een PVC vloer buiten te laten leggen. Dit komt omdat het materiaal niet goed tegen verschillende temperaturen kan. Binnen in een woning is de temperatuur vaak hetzelfde en heeft dit geen effect op de vloer zelf. Buiten zijn er vaak schommelingen in de temperatuur.

Hierdoor kan een PVC vloer gaan uitzetten of krimpen. Dit zorgt ervoor dat je vloer er binnen een bepaalde tijd niet meer zo mooi uit ziet. En dat is niet alleen zonde van je tijd, maar ook van je geld.

Gelukkig zijn er ook veel manieren waarop PVC wel kan worden toegepast. Wist je dat een PVC vloer ook heel goed in de keuken of badkamer kan worden gelegd? In tegenstelling tot laminaat en hout kan PVC goed tegen vocht.

PVC kan wel geplaatst worden in de rest van je woning

Een PVC vloer voor buiten is dus niet mogelijk, maar je kunt wel een PVC vloer bestellen voor de rest van je woning. Je kunt hier terecht voor het bestellen van veel soorten PVC vloeren. Of je nu een mooie vloer wilt met brede planken, smalle planken of een modern visgraat patroon: Vloerenbaas heeft alle soorten PVC vloeren.

En dankzij ons ruime aanbod van topmerken vind je altijd een mooie en betaalbare vloer. Wist je dat je de vloer ook door ons kunt laten leggen? Zo bespaar je veel tijd en ben je verzekerd van een goed gelegde vloer. Vraag eenvoudig een offerte aan via de website of neem contact met ons op voor al je andere vragen omtrent PVC.

Deel dit bericht met je vrienden:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp

Offerte aanvragen?