vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Afmeting

Filters:

Geschikt voor

Filters:

 

PVC vloer in de woonkamer

Een vloer in de woonkamer moet aan een aantal eisen voldoen. Je gebruikt je woonkamer iedere dag en dus heb je veel baat bij een sterke vloer. Je doet er dan ook goed aan om een vloer te kiezen die wel tegen een stootje kan.

Een PVC vloer in de woonkamer is niet alleen een aanrader vanwege de stevigheid, maar ook vanwege de vele mogelijkheden met dessins en kleuren. De kwaliteit van PVC vloeren wordt steeds beter en dat betekent dat ook jouw woonkamer veel baat heeft bij zo’n vloer!

+ Meer informatie

pvc vloer in de woonkamer

Kleur Licht / Donker

Bevestigingsmethodes

Garantie

 

Waarom een PVC vloer in de woonkamer?

PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt hout te onderscheiden en ook de kwaliteit is sterk verbeterd. Een goede PVC vloer met houtlook is sterk en slijtvast, vochtbestendig en hygiënisch. De ideale vloer dus wanneer je op zoek bent naar een PVC vloer voor de woonkamer! Je wilt tenslotte een mooie vloer die je lang kunt gebruiken: het aanschaffen van een mooie en vooral sterke vloer is een slimme investering. Een PVC vloer in de woonkamer is in veel opzichten een aanrader.

PVC vloer woonkamer: makkelijk online bestellen

Wanneer je kiest voor een mooie PVC vloer voor in de woonkamer ben je verzekerd van jarenlang plezier. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit verschillende merken, dessins en kleuren. Je kunt kiezen voor tijdloze brede planken of juist het moderne visgraat patroon: de mogelijkheden zijn eindeloos!
In onze webshop vind je tal van mooie PVC vloeren die je kunt bestellen voor je woonkamer. 

Ontdek het ruime aanbod: je vindt altijd wel een PVC vloer voor de woonkamer die aan jouw wensen voldoet. Onze vloerenbazen willen de PVC vloer in de woonkamer ook voor je leggen. Wij nemen deze klus graag voor je uit handen. Wist je dat je een directe prijsopgave kunt maken met de calculator op de website? Zo weet je precies waar je aan toe bent! Voor vragen kun je contact met ons opnemen!

Offerte aanvragen?