Bazen met de Buren

Hoe meer blije bazen, hoe beter! Vandaar dat we bij VloerenBaas inzetten op de Bazen met de Buren actie. Met deze actie genereer jij voor jezelf en drie buurtgenoten tot wel €10,- korting per vierkante meter! 

Check dit artikel voor alle voordelen voor jou en je bazige buren!

Hongaarse punt VS Visgraat

Tegenwoordig zien we het overal: de visgraatvloer. De visgraatvloer is een enorme trend en dat heeft met name te maken met de uitstraling van de vloer. Het is een stijlvolle vloer die in ieder interieur past. Toch is er een ander type vloer dat nu aan een opmars bezig is: de Hongaarse punt. Deze vloer heeft erg veel weg van de traditionele visgraatvloer, maar is net even anders. Vloerenbaas, specialist in vloeren, neemt ons mee in de verschillen en voordelen van deze vloeren.

Nieuwsgierig? Lees de rest van dit artikel nu snel!

Problemen met verbouwen? Dat is nu verleden tijd!

Vaak als je een huis koopt, is dit niet helemaal in jouw smaak of stijl. Veel mensen kiezen er dan voor om te verbouwen. Met een verbouwing kun je ervoor kiezen om je woning qua oppervlakte uit te breiden, maar je kunt ook alleen kiezen voor een nieuwe vloer.

Helaas ervaren veel mensen problemen tijdens een verbouwing. Zo zit er vaak weken tussen verschillende partijen of zijn er lange wachtrijen. Texbaas, onderdeel van Vloerenbaas, vertelt hier meer over.

Wat kost vloerverwarming per m2?

Vloerverwarming wordt steeds populairder in ons land. Er wordt steeds vaker gekozen voor vloerverwarming als hoofdverwarmer. Dit heeft te maken met het feit dat vloerverwarming het huis gelijkmatig verwarmd. Daarnaast is vloerverwarming beter voor het milieu en scheelt dit vaak ook in je portemonnee.

Vaak denken mensen dat het heel wat kost om vloerverwarming te realiseren. In dit artikel geeft Vloerenbaas, specialist in vloeren en vloerverwarming, antwoord op de vraag wat kost vloerverwarming per m2?

Van trap naar pronkstuk

Klopt het dat je op zoek bent naar een nieuwe vloer, Je kunt er eigenlijk niet omheen, het is een onmisbaar voorwerp in je huis, soms vervloek je het omdat je weer iets bent vergeten en je nog een keer op en neer moet maar je kunt ook zeker niet zonder. Dan hebben we het natuurlijk over de trap.

Het is in het interieur eigenlijk altijd een ondergeschoven kindje geweest. Maar gelukkig is het tijd voor verandering. De trap maakt vanaf nu wel degelijk onderdeel uit van je interieur. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je huidige trap om te toveren tot een echte eyecatcher.

Nog meer nieuwe dingen bekijken?

Call Now Button