White wash PVC vloer

Het is een echte trend op het gebied van PVC vloeren: de white wash PVC vloer. Dit type vloer is ideaal wanneer je op zoek bent naar een lichte vloer, maar het liefst geen compleet witte vloer wilt. Een PVC vloer white wash heeft een mooie wit geverfde look met een mooie waas er overheen.

Zo lijkt de vloer op gebleekt hout: dit geeft een prachtig effect in je woning! En het maakt daarnaast ook niet uit waar je de vloer wilt hebben. Een white wash PVC vloer is geschikt voor elke ruimte in je huis: van je woonkamer en de slaapkamer tot de keuken en de badkamer.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

White wash PVC vloer? Dit zijn de voordelen

Een PVC vloer met white wash effect heeft een aantal grote voordelen waar je direct van kunt profiteren. Zo zorgt een lichte vloer ervoor dat je woning optisch groter lijkt. Gecombineerd met een mooie inrichting kun je woning er dus heel ruim uit laten zien.

Daarnaast heeft een PVC vloer white wash ook een rustig effect en wordt natuurlijk licht in je woning geaccentueerd. Houd je van veel licht? Dan is een lichte vloer een echte aanrader.

Maar een mooie white wash PVC vloer heeft nog veel meer fijne voordelen. Voordelen waar jij jarenlang van kunt profiteren. De keuze voor een mooie lichte PVC vloer is slim om de volgende redenen:

  1. Je kunt een PVC vloer gemakkelijk schoonmaken. Het onderhoud aan de vloer is totaal niet intensief;
  2. Een PVC vloer werkt zeer goed in combinatie met vloerverwarming, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een echte houten vloer.
  3. De PVC vloer staat bekend om duurzaamheid: je kunt jarenlang genieten van een prachtige vloer van topkwaliteit.
  4. Een PVC vloer is geluiddempend en is dus de ideale vloerkeuze voor een appartement.

Het uitgebreide aanbod bij Vloerenbaas

De PVC white wash vloeren zijn op dit moment erg populair en een van de grootste trends op het gebied van vloeren. Ook bij Vloerenbaas vind je een uitgebreid assortiment van mooie PVC vloeren in white wash. Wat dacht je van een mooie eiken PVC vloer met white wash effect? Je geeft je woning niet alleen een mooie, maar ook een luxe uitstraling.

Daarnaast is PVC veel beter betaalbaar dan echt hout: zo kun je optimaal profiteren van een mooie, duurzame en betaalbare vloer. En bij Vloerenbaas betaal je gegarandeerd de laagste prijs voor jouw PVC vloer. Voor het complete aanbod van white wash PVC vloeren kijk je op de website!

Weinig tijd of zin? Laat je vloer door onze bazen leggen!

Ontdek de merken die bij Vloerenbaas voor je klaarstaan. Moduleo, Therdex, TFD, mFLOR of Ambiant: het zijn stuk voor stuk topmerken met prachtige vloeren in het assortiment. Vloeren waar jij uit kunt kiezen en gemakkelijk online kunt bestellen.

Je kunt het jezelf ook nog makkelijker maken: laat de vloer door ons plaatsen! Zo ben je verzekerd van vakwerk en bespaar je ook nog eens veel tijd. Vul het offerteformulier snel in op de website: je krijgt dan van ons een directe prijsindicatie. Jij kiest de vloer, wij regelen de rest!

Call Now Button