vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Afmeting

Filters:

Geschikt voor

Filters:

 

PVC vloer toilet: dit zijn je opties

Wil je een nieuwe mooie PVC vloer in het toilet? Dan is het goed om te weten welke mogelijkheden je daarvoor hebt. Een PVC vloer in het toilet is een zeer goede keuze. De vloer is betaalbaar, makkelijk te onderhouden en gaat jarenlang mee. 

Een goede PVC vloer is daarnaast ook uitermate geschikt voor in het toilet. Ook als je de toilet in de badkamer hebt is het heel goed mogelijk om een PVC vloer te plaatsen!

+ Meer informatie

pvc vloer toilet

Kleur Licht / Donker

Bevestigingsmethodes

Garantie

 

De voordelen van een PVC vloer in het toilet

Een PVC vloer in wc: waarom is dit een goede keus? In de eerste plaats is PVC een sterk materiaal met slijtvaste en vochtwerende eigenschappen. Dit betekent dat de vloer erg geschikt is voor vochtige plekken zoals de badkamer, maar ook het toilet. De kwaliteit van PVC vloeren is de afgelopen tijd enorm verbeterd en daar kun jij van profiteren! Een PVC vloer toilet heeft daarnaast ook nog andere voordelen:

  • PVC vloer wc is enorm duurzaam. Je kunt jarenlang profiteren van een mooie en sterke vloer;
  • PVC vloer is makkelijk schoon te maken. Reinigen is een eenvoudige taak dankzij het gladde oppervlak;
  • De vloer absorbeert geen vuil zoals urine, in tegenstelling tot veel andere vloersoorten.
  • PVC vloer voor de wc is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Daardoor vind je altijd wel iets dat aan jouw wensen en eisen voldoet.

Ontdek een ruim aanbod voor de laagste prijs

Vloerenbaas heeft een enorm uitgebreid aanbod van PVC vloeren voor in het toilet. Je kunt jouw favoriete vloer gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen. De volgende stap is natuurlijk het plaatsen van de vloer. Laat je dit liever over aan experts? Wij leggen de PVC vloer in je wc en zorgen ervoor dat je hier jarenlang plezier van hebt. 

Ontdek zelf de tientallen mogelijkheden en kies een PVC vloer toilet van topkwaliteit! De offerte vraag je gemakkelijk en snel aan via de webshop. Je krijgt dan een directe prijsindicatie. Heb je advies nodig over een PVC vloer in het toilet? Dan kun je ook bij ons terecht!

Offerte aanvragen?