Therdex Hongaarse punt PVC vloer

Als je op zoek bent naar een prachtige Hongaarse punt PVC vloer, dan is een Therdex Hongaarse punt PVC vloer wellicht een goede keuze voor jou. Naast de mooie, zichtbare en voelbare uitstraling van de Therdex PVC vloeren, zijn ze ook nog eens praktisch en veelzijdig.

Therdex Hongaarse punt PVC vloeren zijn te plaatsen in de diverse soorten ruimtes, waaronder vochtige ruimtes, vanwege hun sterke en waterbestendige eigenschappen. Met een realistische houtlook geniet je van een authentieke uitstraling, terwijl je baat hebt bij de voordelen van PVC.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Hongaars punt PVC vloer van Therdex?

Er zijn diverse redenen te benoemen waarom je zou kunnen kiezen voor een Therdex Hongaarse punt PVC vloer. Eén van de voornaamste redenen is dat de vloeren van Therdex zijn gemaakt op basis van de Register Embossing technologie. Dit zorgt ervoor dat de vloer niet alleen een zichtbare-, maar ook een voelbare houtnerf structuur heeft.

De Hongaarse punt PVC vloeren van Therdex zijn haast niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Hierdoor voorzie je jouw woning van de look en feel van een echte houten vloer, maar dan met de praktische eigenschappen van een PVC vloer.

Daarnaast zijn Hongaarse punt PVC vloeren enorm veelzijdig en volledig te installeren naar eigen wens. Met de mogelijkheden van verschillende soorten patronen creëer je een unieke vloer, die zorgt voor een luxe en eigentijdse uitstraling.

Unieke eigenschappen van Therdex vloeren

Alle vloeren van Therdex, dus ook de Hongaarse punt PVC vloeren, beschikken over een aantal unieke eigenschappen. Naast de natuurgetrouwe houtbenadering, kun je rekenen op een enorm lange levensduur.

Zo zijn alle PVC vloeren van Therdex voorzien van een matte PU beschermingslaag, die niet alleen zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De beschermingslaag zorgt er namelijk ook voor dat de vloer slijt- en slipvast, en geluid- en vochtbestendig is. Hierdoor weet je zeker dat je een praktische vloer in huis haalt.

Therdex Hongaarse punt PVC vloer van Vloerenbaas

Denk je dat een Therdex Hongaarse punt PVC vloer een ware toevoeging zal zijn aan jouw woning? Dan zit je bij Vloerenbaas goed. Dankzij ons ruime assortiment heb je de keuze uit diverse natuurgetrouwe houttinten.

Hierdoor zit er gegarandeerd een vloer tussen die aansluit op jouw woonbehoeften. Bekijk direct het aanbod in de webshop en laat je inspireren door wat er allemaal mogelijk is.

Mocht je vragen hebben of behoeften hebben aan advies? Neem dan gerust contact op met onze AdviesBazen of kom langs in onze showroom. Samen bespreken we jouw wensen en gaan we op zoek naar een passende vloeroplossing voor jou.

Als je de keuze al hebt gemaakt, kun je eenvoudig online een offerte aanvragen. Je kunt dan direct aangeven of je de vloer ook door ons wilt laten leggen. We helpen je namelijk graag bij het verwezenlijken van jouw droomvloer. Dat is namelijk de service van Vloerenbaas!

Wouter Touw
Laatste berichten van Wouter Touw (alles zien)
    Call Now Button