Moduleo Hongaarse punt PVC vloer

Ben jij al bekend met onze stijlvolle Moduleo Hongaarse punt PVC vloeren? Deze state of the art vloeren worden gelegd in het veelgeprezen Hongaarse punt motief. Wat is de Hongaarse punt vraag je? Dit is een patroonvloer die sterk lijkt op het visgraatmotief, maar net een tikje anders is. Bij de Hongaarse punt worden de planken namelijk in een hoek van 45-60 graden geplaatst.

Hierdoor vormt zich een patroon dat ook wel onder de naam ‘sergeantstrepen’ bekend staat. In tegenstelling tot een visgraat vloer hebben de Hongaarse punt PVC vloeren van Moduleo wel een rechte naad.

Er ontstaat een speels, maar kordaat patroon dat in talloze woningen en bedrijfspanden tot zijn recht komt. In de kern is de Hongaarse punt net wat strakker en zakelijker dan een visgraatvloer. Op zoek naar de allerbeste Moduleo Hongaarse punt PVC vloer? Je vindt hem uiteraard bij Vloerenbaas, waar elke klant een baas is.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

De Moduleo Hongaarse punt PVC vloeren voor jou

De Hongaarse punt PVC vloer van Moduleo is een vloer voor jou – waar je ook woont en hoe je ook werkt. Van een moderne tot een klassieke vloer: er is een Hongaarse punt PVC vloer voor elke ruimte. Een PVC vloer is gemaakt van duurzaam kunststof, dat een stuk langer meegaat dan bijvoorbeeld laminaat.

Laminaat bestaat uit verschillende houtlagen, terwijl PVC van slijtvast en krasvast plastic is. Op zoek naar de allerbeste PVC tegels of planken? Die vind je dus bij VloerenBaas. Wij helpen jou de vloer te vinden die jouw woning naar een hoger niveau tilt, waarmee je met beide voetjes op de vloer blijft staan.

Zonder gekkigheid: je huis is de plek waar je tot rust komt, waar alles goed moet voelen – waar niets hoeft en alles mag. Kies voor één van onze Moduleo Hongaarse punt PVC vloeren en je legt letterlijk de basis voor je hele woning.

Waarom kiezen voor onze PVC vloeren?

Onze Moduleo Hongaarse punt PVC vloeren zijn van de hoogste plank. Onze luxe PVC vloeren zijn uitzonderlijk stil en voelen warm aan. Ze zijn kras-, slijtvast en duurzaam. Je krijgt het uiterlijk van hout met de voordelen van duurzaam PVC.

Vloerverwarming installeren? Geen enkel probleem, ook daarvoor zijn onze PVC vloeren geschikt. Dus: ben je op zoek naar een mooie, praktische en duurzame oplossing? Kies dan net als VloerenBaas voor het best mogelijke design en het hoogst mogelijke comfort.

Daarom een Moduleo Hongaarse punt PVC vloer van Vloerenbaas

Onze Hongaarse punt PVC vloeren van Moduleo hebben een hyperrealistisch design en duurzame kwaliteiten die in elk huishouden en elk kantoorpand tot hun recht komen. Bij VloerenBaas worden de vloeren bovendien gelegd door onze ‘LegBazen’.

Heb je een vraag over een Moduleo vloer, een Hongaarse punt en/of PVC vloer? Neem dan contact op met onze AdviesBazen.

Eerst van dichtbij ontdekken hoe onze PVC vloeren tot hun recht komen? Maak dan een afspraak voor ons Experience Center. Gelijk vloerverwarming installeren en online een offerte met prijsindicatie opvragen? Ook dat is bij ons zo geregeld.

Jelle Engels
Laatste berichten van Jelle Engels (alles zien)
    Call Now Button