PVC Vloeren Korting

Wil jij graag een nieuwe PVC vloer kopen?

Waarschijnlijk zul je al gemerkt hebben dat het vinden van de perfecte vloer behoorlijk lastig kan zijn, er zijn namelijk veel aanbieders, prijzen, types, soorten kleuren en merken beschikbaar.

Assortiment bekijken?

Bij Vloerenbaas kun je gebruik maken van de online keuzehulp en uiteraard kun je het gehele assortiment bekijken in onze flitsende showroom. Eerst meer informatie lezen? Of heb je een prangende vraag? Geen zorgen, onze VloerenBazen staan voor je klaar.

1.

Baas in advies

Wij maken onze klanten de Baas en leren hen alles over het vak, zodat zij zelf hun droomvloer kunnen kiezen.

2.

Baas in service

We gaan voor de hoogste Baas tevredenheid en halen het onderste uit de kan voor jou. Omdat het kan.

3.

Baas in prijs

We kopen groot in, delen de marge met jou en verzenden gratis. Zo ben je de helft goedkoper uit.

Jij bent de Baas Wij regelen de vloer

Bij VloerenBaas is iedereen de Baas. Wij vinden dat je het allerbeste verdient als je bij ons een vloer koopt. Misschien dat we daarom gemiddeld een 9,7 scoren bij onze Bazen. Een vloer is voor ons tenslotte meer dan een bodem waar je op loopt. Lees hier verder hoe wij je helpen bij het kiezen van een nieuwe vloer:

Stap 1 : Adviesbazen

Een vloer koop je met gevoel. Door echt te luisteren en de juiste vragen te stellen, laat de AdviesBaas je een selectie aan vloeren zien die voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Jij bent tenslotte de Baas, wij regelen de vloer.

Stap 2: Kwaliteitsbazen

Na akkoord komt de KwaliteitsBaas langs om in te meten en te voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Vanaf nu is de KwaliteitsBaas jouw aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat jij de Baas kunt zijn.

Stap 3: Smeer & Legbazen

Dit zijn de Bazen die ervoor zorgen dat jouw dromen realiteit worden. Ze laten puur vakmanschap & passie zien waardoor jij na afloop een non-stop glimlach op je gezicht hebt. We doen tenslotte alles voor de Baas.

Stap 4: Servicebazen

Ook nadat we jouw droomvloer gerealiseerd hebben ben je nog niet van ons af. De service Baas houdt contact en zorgt voor de after-care. Zo kijk je met een warm gevoel naar je vloer & het proces bij VloerenBaas.

Experience Center

De Run 5136
5503 LV Veldhoven
KVK: 75578778
Adviesbaas spreken? Maak nu een afspraak! 
Inloop zonder afspraak mogelijk, met uitzondering op maandag & zondag.

Experience Center inloop

Di t/m Do: 10:00-18:00
Vrij & Za: 10:00-17:00

Showroom afspraak zie agenda

Klantenservice telefonisch

Ma t/m vrij: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Call Now Button