Project ROOT

Op een zeer centrale locatie in de wijk Woensel Mensfort op de hoek van de Jan Heynslaan en Willem de Bruynstraat komt project ROOT. Grenzend aan het groene hart van de wijk en binnen 15 minuten sta je met de fiets op de Markt in het centrum van Eindhoven.

Deze fantastische appartementen zijn aardgasvrij en worden zeer energiezuinig gebouwd met een EPC van 0. Allen zijn voorzien van moderne installaties zoals een warmtepomp en te gebruiken voor het verwarmen én koelen van de appartementen. Daarbij wordt het complex voorzien van zonnepanelen. Mogelijkheid tot Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Ben je nog op zoek naar een nieuwe vloer? Dan ben je bij Vloerenbaas aan het juiste adres. In onze webshop vind je diverse vloeren van topmerken. Laat je inspireren door het aanbod in de webshop of kom langs in de showroom voor een afspraak met een van onze adviesbazen. 

Heb je een vraag voor een van onze bazen?
Ik heb een vraag formulier

Wat voor woningen zijn er beschikbaar?

  • De 3-kamer appartementen hebben een gebruiksoppervlakte van circa 67m2 en beschikken over 2 slaapkamers.
  • De 4-kamer appartementen hebben een gebruiksoppervlakte van circa 110m2 en beschikken over 3 slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. 
  • Een schitterende bostuin van bijna 300m2 wordt gerealiseerd voor gemeenschappelijk gebruik van de eigen bewoners. Er zijn diverse zwerfplekken beschikbaar voor bewoners en hun gasten om auto's te parkeren.

Handige informatie:

  • Start bouw circa mei 2022
  • Oplevering circa 1e kwartaal 2024
  • Servicekosten Type A1 en A2 circa € 150,- per maand
  • Voor type A1 en A2 geldt een zelfbewoningsverplichting voor 3 jaar
  • Huur warmtepomp € 95,13 per maand
  • Diverse mogelijkheden qua indeling en afwerking
  • Per appartement maar liefst 4 fietsplekken in afgesloten gezamenlijke fietsenberging

Nieuwe vloer van Vloerenbaas

Mocht je vragen hebben of behoeften hebben aan persoonlijk advies? Neem dan vooral contact op met onze Vloerenbazen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van de beste vloer voor jouw nieuwe woonsituatie. Natuurlijk komen onze vloerenbazen de nieuwe vloer ook graag voor je leggen!

Vul online eenvoudig en snel het offerteformulier in: wij sturen je dan zo snel mogelijk een prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je heel snel gaan genieten van jouw prachtige nieuwe vloer.

Zo word je stap voor stap een echte baas

Stap 1
Advies baas

Een vloer koop je met je gevoel. Door echt te luisteren en de juiste vragen te stellen, laat de adviesbaas je een selectie aan vloeren zien die voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Jij bent de baas, wij regelen de vloer.

Stap 2
Kwaliteit baas

Na akkoord komt de kwaliteitsbaas langs om in te meten en te voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Vanaf nu is de kwaliteitsbaas jouw aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat jij de baas kunt zijn.

Stap 3
Smeer- / Legbaas

Dit zijn de bazen die ervoor zorgen dat jouw dromen realiteit worden. Ze laten puur vakmanschap & passie zien waardoor jij na afloop een non-stop glimlach op je gezicht hebt. We doen tenslotte alles voor de BAAS.

Stap 4
Service baas

Ook nadat we jouw droomvloer gerealiseerd hebben ben je nog niet van ons af. De service baas houdt contact en zorgt voor de after-care. Zo kijk je met een warm gevoel naar je vloer & het proces bij Vloerenbaas.

Call Now Button