Project Eindhoven - Meergras

In de uitbreidingswijk Meerhoven, aan de rand van Eindhoven, worden binnenkort 40 moderne woningen gebouwd in het project Meergras: 24 gevarieerde appartementen (een 2-kamer appartement en 23 3-kamerappartement) te koop aangeboden, 2 maisonnettes en 14 stadswoningen die meteen grenzen aan een heerlijk groen parkgebied én waar je je boodschappen letterlijk om de hoek haalt! Zie jij jezelf hier al wonen?

Heb je een vraag voor een van onze bazen?
Ik heb een vraag formulier

Wat kun je verwachten?

Wat je wensen ook zijn, in dit plan vind je de woning die ze stuk voor stuk uit laat komen. Lijkt een moderne ruime stadswoning met tuin je wel wat? Kun je met wat minder ruimte prima uit de voeten en ga je voor een compactere maisonnette? Of droom je al een beetje van een spiksplinternieuw appartement dat van alle gemakken is voorzien? Dit kan jouw geweldige nieuwe woonplek worden.

Je hebt vanaf je nieuwe woonplek eindeloos veel uitwijkmogelijkheden. Met de auto, fiets of het OV ben je in no-time waar je wilt zijn. De HOV-lijn ligt op loopafstand van Meergras en brengt je in 10 minuten naar het bruisende centrum van Eindhoven. Met Eindhoven Airport om de hoek ligt de wereld letterlijk aan je voeten.

Nieuwe vloer van Vloerenbaas

Mocht je vragen hebben of behoeften hebben aan persoonlijk advies? Neem dan vooral contact op met onze Vloerenbazen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van de beste vloer voor jouw nieuwe woonsituatie. Natuurlijk komen onze vloerenbazen de nieuwe vloer ook graag voor je leggen!

Vul online eenvoudig en snel het offerteformulier in: wij sturen je dan zo snel mogelijk een prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je heel snel gaan genieten van jouw prachtige nieuwe vloer.

Zo word je stap voor stap een echte baas

Stap 1
Advies baas

Een vloer koop je met je gevoel. Door echt te luisteren en de juiste vragen te stellen, laat de adviesbaas je een selectie aan vloeren zien die voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Jij bent de baas, wij regelen de vloer.

Stap 2
Kwaliteit baas

Na akkoord komt de kwaliteitsbaas langs om in te meten en te voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Vanaf nu is de kwaliteitsbaas jouw aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat jij de baas kunt zijn.

Stap 3
Smeer- / Legbaas

Dit zijn de bazen die ervoor zorgen dat jouw dromen realiteit worden. Ze laten puur vakmanschap & passie zien waardoor jij na afloop een non-stop glimlach op je gezicht hebt. We doen tenslotte alles voor de BAAS.

Stap 4
Service baas

Ook nadat we jouw droomvloer gerealiseerd hebben ben je nog niet van ons af. De service baas houdt contact en zorgt voor de after-care. Zo kijk je met een warm gevoel naar je vloer & het proces bij Vloerenbaas.

Call Now Button