Project Eindhoven - Groot Hartje

Of je nu je studentenhuis wilt ontvluchten, samen gaat wonen of juist wilt genieten van de geborgenheid van de stad nu de kinderen uit huis zijn; in Hartje Adelaide is voor iedereen een appartement. Hier vind je het genot van wonen op loopafstand van het centrum en Strijp-S in combinatie met de luxe afwerking van nieuwbouw.

Een robuust en warm appartementencomplex met 4 aanliggende stadswoningen. Roodbruine bakstenen, ruigere betonbanden en veel groen. Het aanbod bestaat uit lofts, 2- en 3-kamerappartementen verschillend van ca. 45 m2 tot 90 m2. Een perfecte leefomgeving rondom gemeenschappelijke groenvoorzieningen.

De grote markante, groene geglazuurde tegels van de stadswoningen zijn bijzonder sprekend. Voor de stadswoningen is gekozen voor verschillende en sprekende groentinten. De stadswoningen hebben een woonoppervlakte

Heb je een vraag voor een van onze bazen?
Ik heb een vraag formulier

Midden in de stad

Hartje Eindhoven groeit. Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek van deze plek. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft.

Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S. Naast de huidige 16 wooncomplexen wordt 'Hartje' verder uitgebreid.

Nieuwe vloer van Vloerenbaas

Mocht je vragen hebben of behoeften hebben aan persoonlijk advies? Neem dan vooral contact op met onze Vloerenbazen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van de beste vloer voor jouw nieuwe woonsituatie. Natuurlijk komen onze vloerenbazen de nieuwe vloer ook graag voor je leggen!

Vul online eenvoudig en snel het offerteformulier in: wij sturen je dan zo snel mogelijk een prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je heel snel gaan genieten van jouw prachtige nieuwe vloer.

Zo word je stap voor stap een echte baas

Stap 1
Advies baas

Een vloer koop je met je gevoel. Door echt te luisteren en de juiste vragen te stellen, laat de adviesbaas je een selectie aan vloeren zien die voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Jij bent de baas, wij regelen de vloer.

Stap 2
Kwaliteit baas

Na akkoord komt de kwaliteitsbaas langs om in te meten en te voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Vanaf nu is de kwaliteitsbaas jouw aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat jij de baas kunt zijn.

Stap 3
Smeer- / Legbaas

Dit zijn de bazen die ervoor zorgen dat jouw dromen realiteit worden. Ze laten puur vakmanschap & passie zien waardoor jij na afloop een non-stop glimlach op je gezicht hebt. We doen tenslotte alles voor de BAAS.

Stap 4
Service baas

Ook nadat we jouw droomvloer gerealiseerd hebben ben je nog niet van ons af. De service baas houdt contact en zorgt voor de after-care. Zo kijk je met een warm gevoel naar je vloer & het proces bij Vloerenbaas.

Call Now Button