Wij als VloerenBaas

VloerenBaas. Het snelst groeiende e-commerce vloerenbedrijf van Nederland. Aan passie voor vloeren, kwaliteit en de krantenreis geen gebrek. Wij zouden graag onze kennis en kunde met je delen over de producten die we verkopen en toepassen. Met onze mensen en processen willen we ervoor zorgen dat jij jezelf een baas voelt.

Het is tijd voor een nieuwe generatie. Een generatie die deelt met elkaar. Weg met de graai-cultuur en welkom aan deel-cultuur. Gegroet wees de deel cultuur. Transparantie is belangrijk. Weten waar je aan toe bent! Uiteraard met een knipoog want het leven is al serieus genoeg. 

Wij zijn een grote familie. Een familie die iedere dag met enorm veel plezier werkt aan een toekomst waarin we zoveel mogelijk vloeren bazen willen helpen aan de juiste – je raadt het al; vloer. We doen dit door goed te luisteren en door aan te voelen of er een match is. Bij het aanschaffen van je vloer moet er namelijk een goed gevoel zijn. 

Waar willen we naartoe en wat is onze ambitie? Dat is simpel. We gaan het grootste vloerenbedrijf van Nederland worden dat zich enkel richt op de particulieren markt maar met project prijzen concurreert en alleen maar tevreden bazen heeft. Want wij gaan pas bij je weg als je 100% tevreden bent over ons en wij er 100% zeker van zijn dat er een perfecte referentie is achtergelaten. Hoe doen we dit? Met onze VloerenBaas oplever app. Waarom doen we dit? Omdat een tevreden VloerenBaas zorgt voor meer tevreden VloerenBazen!

Waarom kiezen voor de VloerenBazen?

Één ding is zeker, passie voor vloeren, dat hebben wij bij VloerenBaas. Er is niks mooiers, dan klanten die met een grote glimlach op het gezicht ons blijven bedanken voor hun mooie vloer. Welke wensen de klant ook heeft, niks is voor ons onmogelijk. Wij zeggen altijd: Wij kennen geen problemen, alleen uitdagingen! Deze uitdagingen gaan we dagelijks met ontzettend veel passie aan. De klant staat bij ons op nummer 1, en ons team zal er altijd alles aan doen om deze tevreden te stellen.

Wij willen natuurlijk dat onze klanten kunnen bevestigen, dat wij èchte vloerenbazen zijn en niet zomaar wat zeggen!

Mensen

Het begint bij de juiste mensen. Onze gepassioneerde mensen dienen op de juiste positie binnen ons bedrijf te werken om zo goed te functioneren. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat jij zekerheid hebt tot een prettige samenwerking.

Product

De kwaliteit van het product en hoe dit product is toegepast bepalen het eindresultaat. En met het juiste advies heb je achteraf ook geen verassingen. Op die manier zul jij tevreden zijn met het eindresultaat en dit van de daken schreeuwen voor ons!

Proces

Bij de verbouwing van een woning komt heel veel kijken. Wij weten als geen ander dat het ook nog eens erg stressvol kan zijn. Daarom delen we graag onze kennis om dit proces zo makkelijk mogelijk te laten verlopen zodat jij minder kopzorgen ervaart!

Onze missie

Wij als VloerenBaas vinden dat iedereen het verdient om op een mooie vloer te lopen. Veel mensen denken echter dat een goede vloer laten maken een grote investering met zich meebrengt. Dit is dus precies hetgeen waar wij verandering in willen brengen, wij willen de beste kwalitatieve vloeren leveren, voor de laagste prijsgarantie!

Wat we het liefste zouden willen? niet alleen de vloer aan je verkopen, maar ook zorgen dat deze perfect wordt gelegd bij je thuis. Wij als VloerenBazen zijn erg perfectionistisch, en zouden je het liefst van A tot Z ontzorgen. Er is voor ons niks mooiers dan klanten blij en gelukkig achterlaten met hun nieuwe vloer!

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment

  • Geen producten in de winkelwagen.