Gietvloer Valkenswaard

Een gietvloer is een vloer die bestaat uit een dunne laag kunststof of cement die over een bestaande ondervloer wordt gegoten. Gietvloeren zijn populair in Valkenswaard omdat ze een strakke, moderne en onderhoudsvriendelijke uitstraling hebben.

In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen, soorten en kosten van gietvloeren in Valkenswaard, daarnaast bespreken we alle mogelijkheden en opties die door Vloerenbaas worden aangeboden op het gebied van gietvloeren.

Maak een afspraak in onze showroom

Heb je een vraag voor ons?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor Vloerenbaas?
 • Profiteer van gratis inmeetadvies
 • All-in prijs, geen last van onverwachte kosten dus
 • Al meer dan 3.000+ tevreden bazen
 • Vakkundige vloerenleggers & gebruik van hoogwaardige materialen;
Sfeerimpressie van onze showroom
Showroom impressie vloerenbaas
impressie showroom vloerenbaas
showroom ingang van vloerenbaas

Wat zijn de voordelen van een gietvloer?

Een gietvloer heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Het eerste voordeel van een gietvloer is dat deze naadloos is. Dit betekent dat er geen kieren of naden zijn waar vuil of stof zich kan ophopen, daardoor is dit type vloer makkelijk schoon te maken en te houden.
 • Het tweede voordeel is dat een gietvloer slijtvast is, daardoor is de vloer bestand tegen krassen, scheuren en vlekken, daarnaast gaat hij lang mee en behoudt een gietvloer zijn kleur en glans.
 • Het derde voordeel is dat een gietvloer comfortabel is, hij voelt zacht en warm aan onder je voeten, daarnaast zijn dit soort vloeren ook geluiddempend, wat prettig is voor jezelf en je buren.
 • Het vierde voordeel is dat een gietvloer veelzijdig is. Dit soort vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, structuren en afwerkingen. Je kunt een gietvloer helemaal naar je eigen smaak en stijl aanpassen.

Welke soorten gietvloeren heb je in Valkenswaard?

Er zijn verschillende soorten gietvloeren die je kunt kiezen in Valkenswaard. De meest voorkomende soorten zijn:

PU gietvloer

Een PU gietvloer is een gietvloer die bestaat uit polyurethaan, een kunststof die elastisch en flexibel is. Een PU gietvloer heeft de volgende kenmerken:

 • PU gietvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Door de elasticiteit van het materiaal kan een dit type vloer goed omgaan met temperatuurverschillen.
 • Een PU gietvloer is waterdicht. Dit maakt het type vloer ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens.
 • Een PU gietvloer is UV-bestendig, daardoor kan een PU gietvloer niet verkleuren door zonlicht.

Beton Cire gietvloer

Beton Cire is een gietvloer die bestaat uit cement met een toevoeging van hars. Een beton cire vloer heeft de volgende kenmerken:

 • Heeft een industriële look, door de cementbasis heeft een beton cire gietvloer een stoere en robuuste uitstraling.
 • Is sterk en hard, beton cire gietvloeren kan goed tegen een stootje en is geschikt voor intensief gebruik.
 • Is uniek, elke beton cire gietvloer heeft een eigen patroon en structuur, waardoor geen twee vloeren hetzelfde zijn.

Betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer is een gietvloer die lijkt op een betonnen vloer, maar eigenlijk bestaat uit kunststof. Een betonlook gietvloer heeft de volgende kenmerken:

 • Betonlook gietvloeren hebben een moderne uitstraling, door de gladde en egale afwerking heeft deze vloer een strakke en minimalistische look.
 • Betonlook gietvloeren zijn makkelijk te combineren, door de neutrale kleur kun je deze vloer goed matchen met verschillende meubels en accessoires.
 • Een betonlook gietvloer is voordelig, dit type vloer is goedkoper dan een echte betonnen vloer, omdat het materiaal minder zwaar en dik is.

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is een gietvloer die bestaat uit cement met een toevoeging van kunststof. Een cementgebonden gietvloer heeft de volgende kenmerken:

 • Een cementgebonden gietvloer heeft een natuurlijke look, door de cementbasis hebben cementgebonden gietvloeren een levendige en authentieke uitstraling.
 • Een cementgebonden gietvloer is ademend, deze vloer kan vocht opnemen en afgeven, waardoor het binnenklimaat wordt verbeterd.
 • Cementgebonden gietvloeren drogen snel, dit type vloer heeft een korte droogtijd, waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe vloer.

Kun je een gietvloer laten leggen of plaatsen in Valkenswaard?

Ja, je kunt een gietvloer laten leggen of plaatsen in Valkenswaard door een professionele vloerenlegger van Vloerenbaas. Het laten leggen of plaatsen van een gietvloer heeft verschillende voordelen:

 • Je krijgt een perfecte afwerking. Een gietvloer leggen of plaatsen is geen eenvoudige klus. Het vereist vakmanschap, precisie en ervaring. Een van onze VloerenBazen kan de gietvloer perfect aanbrengen, met aandacht voor details zoals randen, hoeken en naden.
 • Je krijgt garantie en service. Als je een gietvloer laat leggen of plaatsen door een erkende vloerenlegger, krijg je garantie op het materiaal en de arbeid. Je kunt ook rekenen op service na de verkoop, zoals advies, onderhoud en reparatie.
 • Je bespaart tijd en moeite. Een gietvloer leggen of plaatsen is een tijdrovend en arbeidsintensief proces. Een professionele vloerenlegger kan de klus snel en goed uitvoeren, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Heb je goedkope gietvloeren in Valkenswaard bij Vloerenbaas?

Ja, bij Vloerenbaas.nl vind je goedkope gietvloeren in Valkenswaard van hoge kwaliteit. Vloerenbaas.nl is de online vloerenspecialist die gietvloeren levert en legt in heel Nederland, waaronder Valkenswaard. Bij Vloerenbaas.nl profiteer je van de volgende voordelen:

 • Bij Vloerenbaas verkopen we alleen gietvloeren van topmerken waar we al jarenlang zaken mee doen.
 • Je kunt bij Vloerenbaas profiteren van een groepskorting! Woon je in een nieuwbouwwijk of appartementen- complex? Verzamel dan zoveel mogelijk mensen die een nieuwe vloer nodig hebben. Hoe meer Vloerenbazen, hoe meer vreugd!

Ga ook zeker op zoek naar een gietvloer aanbieding in Valkenswaard als je de prijs van de vloer een belangrijke factor vindt. Eens in de zoveel tijd hebben we weer mooie gietvloeren aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Zo betaal je nooit meer te veel voor een nieuwe vloer en weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit.

Gietvloer kopen in Valkenswaard bij Vloerenbaas

Als je op zoek bent naar een mooie, duurzame en betaalbare vloer kun je kiezen uit verschillende soorten gietvloeren, zoals PU, Beton Cire, betonlook of cementgebonden. Bij Vloerenbaas.nl kun je ook terecht voor accessoires en onderhoudsproducten voor je gietvloer, zoals primers, sealers, coatings en reinigers.

Mocht je het zelf lastig vinden om tussen al die gietvloeren de juiste te vinden? Neem dan zeker even contact met ons op voor extra hulp en advies of maak een afspraak om langs te komen in één van onze showrooms. Hier zullen we samen jouw wensen doornemen en de mogelijkheden bespreken. Zo vind je gegarandeerd de vloer waar je al die tijd al naar op zoek was!

Welke andere vloeren hebben we bij Vloerenbaas?

We hebben niet enkel gietvloeren beschikbaar, maar ook andere vloeren. Hieronder een overzicht van vloeren die we nog meer in deze regio kunnen aanbieden. Graag meer informatie over de mogelijkheden, bekijk dan deze pagina’s:

Waarom kiezen voor Vloerenbaas?

Routebeschrijving van Valkenswaard naar Vloerenbaas

Jelle Engels
Laatste berichten van Jelle Engels (alles zien)
  Call Now Button