Visgraat vloer kosten

Wil jij graag meer weten over de visgraat vloer kosten? Wij, van VloerenBaas, staan klaar om jou verder te helpen. De visgraat vloer is een populaire vloer in het hedendaagse interieur. De vloer werd voor het eerst gezien in de 16e eeuw in landhuizen van adellijke families.

Hierdoor heeft de visgraat vloer vandaag de dag nog steeds een luxe en adellijk imago. Doordat de visgraat vloer een uniek patroon heeft, denken de meeste mensen dat het leggen van deze vloer een dure klus is. Bij VloerenBaas maken we deze vloer echter toegankelijk voor ieder budget. 

De visgraat vloer kosten

De kosten voor een visgraat vloer worden bepaald door verschillende factoren. Allereerst hangt het af van het soort materiaal wat je voor jouw visgraat vloer wilt. Bij VloerenBaas hebben we laminaat, hout en PVC in ons assortiment.

Alle materialen hebben binnen hun eigen klasse ook verschillen. De ene plank is dikker, de andere is smaller, de een heeft een speciale afwerking, de ander heeft geen topcoating.

Al deze factoren spelen een rol in de uiteindelijke prijs. De ruimte waar jij de visgraat vloer in wilt laten leggen telt ook mee. Hoe groter de vloer, hoe meer materiaal er bijvoorbeeld nodig is.

Gelukkig werken wij met transparantie. Vraag simpelweg een vrijblijvende offerte op voor jouw favoriete visgraat vloeren om een uitgebreide prijsindicatie te ontvangen.

Heb je een vraag voor ons?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor VloerenBaas?

 • Gratis inmeetadvies;
 • Jij bent de baas, wij regelen de vloer. Zo luidt onze slogan!
 • All-in prijs, geen last van onverwachte kosten dus;
 • Vakkundige vloerenleggers & gebruik van hoogwaardige materialen.

De eigenschappen van de visgraat vloer

De visgraat vloer is tegenwoordig niet meer uit de woningen te krijgen. De populariteit is echter meer dan terecht. Het unieke patroon van een visgraat vloer kan een ruimte namelijk echt omtoveren.

Het patroon is te herkennen aan de planken die in haakse hoek zijn gelegd.  Een kleine ruimte oogt dankzij dit patroon ineens een stuk ruimer. Ook brengt het een subtiele dynamiek toe aan de ruimte.

Ben jij bijvoorbeeld voor in jouw nieuwbouwhuis op zoek naar meer karakter? Dan komt de visgraat vloer goed van pas. De visgraat vloeren waren al in de 16e eeuw te vinden in de huizen van adellijke families.

Vandaag de dag associëren we de visgraat vloer nog steeds met dit adellijke imago. Ondanks dat het een luxe ogende vloer is, is er een visgraat vloer voor ieder budget te vinden.

Creatief aan de slag met onze visgraat vloer

Regels zijn er om te verbreken. Dat geldt ook voor de visgraat vloer. Tegenwoordig zijn er veel verschillende patronen te vinden die allemaal geïnspireerd zijn op de klassieke visgraat vloer.

Ben jij op zoek naar iets unieks? Overweeg dan om in jouw ruimte een mix te maken van een normale vloer en een visgraat vloer.

Leg bijvoorbeeld in het zitgedeelte van jouw woonkamer de visgraat vloer en leg in het eetgedeelte een vloer met rechte planken. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Is dit niet waar je naar op zoek bent? Kijk dan eens naar de brede visgraat vloer. Ondanks dat het patroon van deze vloer gelijkwaardig is aan de klassieke visgraat vloer, maakt deze vloer gebruik van bredere planken.

Deze vloer ziet er robuuster en stoerder uit. Een ander alternatief op de visgraatvloer, is de Hongaarse vloer. Deze vloer lijkt op het eerste oog veel op de visgraat vloer, maar er is een groot verschil. De planken van deze vloer liggen namelijk recht boven elkaar.

De visgraat vloeren in ons assortiment

We horen vaak voorbij komen dat men heel graag een visgraat vloer in huis wilt laten leggen, maar dat ze bang zijn dat het niet in hun budget past. Laat je niet afschrikken door het unieke patroon van deze vloer.

Er is werkelijk voor ieder budget wel een visgraat vloer te vinden. Bij ons vind je de visgraat vloer in verschillende materialen.

Ben jij op zoek naar een vloer die betaalbaar is, makkelijk te leggen is en geluiddempend is? Neem dan eens een kijkje naar de PVC visgraat vloer.

Een ander alternatief op de PVC vloer, is onze visgraat laminaat vloer. Ook deze vloer is scherp geprijsd, makkelijk te leggen en is bestendig tegen slijtage.

Heb je een ruimer budget tot je beschikking? Overweeg dan een houten visgraat vloer. Het echte hout brengt het visgraat patroon tot leven in een ruimte. De visgraat vloer werd oorspronkelijk ook altijd gemaakt van hout.

Geniet van vloerverwarming met jouw visgraat vloer

Is er in jouw huis vloerverwarming aanwezig of wil jij graag vloerverwarming laten installeren bij jouw nieuwe vloer? Dan is dat geen probleem.

Bij alle drie de soorten visgraat vloeren die in ons assortiment te vinden zijn kan jij gebruik maken van vloerverwarming. Wist je daarnaast al dat ons team ook klaar staat om de vloerverwarming voor jou te installeren?

Zo geniet je van het gemak dat je bij ons beide klussen kunt klaren. Onze ‘LegBazen’ komen graag langs om jouw ruimte om te toveren met behulp van vloerverwarming en een nieuwe visgraat vloer.

Het plaatsen van vloerverwarming zal jouw maandelijkse kosten direct verlagen. Dit komt omdat de vloerverwarming beter over de ruimte wordt verdeeld en zorgt dat de hitte vanuit de grond de ruimte binnenkomt.

Dit kost veel minder tijd en energie om de ruimte op te warmen tot de gewenste temperatuur. Vraag simpelweg een vrijblijvende offerte aan op onze website om een prijsindicatie te ontvangen.

visgraat vloer prijs

Waarom kiezen voor onze visgraat vloeren?

Ons assortiment aan visgraat vloeren is ruim. Het is ons doel om te zorgen dat wij voor iedereen de perfecte vloer in ons assortiment hebben. Tot de dag van vandaag slagen we er keer op keer in om onze klanten – ook wel Bazen genoemd – gelukkig te maken met hun droomvloer.

Onze service is uitgebreid en transparant. Wij durven met zekerheid te zeggen dat je bij ons nooit meer betaald dan nodig is. Je kunt dus rekenen op scherpe prijzen voor kwalitatieve vloeren.

Ook staat ons team van ‘LegBazen’ klaar om de vloer voor jou te installeren. Ondanks dat het mogelijk is om een vloer zelf te leggen, vereist een visgraat vloer specialisme en inzicht. Onze ‘LegBazen’ zorgen ervoor dat de vloer perfect in de ruimte wordt gelegd.

Visgraat vloer kopen bij VloerenBaas

Ben jij benieuwd wat de visgraat vloer voor prijs heeft? Dan helpen we je graag verder. Vraag vandaag nog een online offerte aan om een prijsindicatie te krijgen van de visgraat vloeren die jouw hart hebben veroverd.

Ook als je andere vragen hebt rondom de prijs, het onderhoud of de soort vloeren, vraag het dan aan onze ‘AdviesBazen’. Deze helpen je graag verder met het beantwoorden van jouw twijfels.

Heb jij een keuze gemaakt en wil je de vloer bij ons bestellen? Geniet dan van onze installatieservice. Onze ‘LegBazen’ staan klaar om jouw droomvloer te realiseren. Hun professionalisme zorgt ervoor dat de vloer binnen no-time perfect gelegd wordt.

Ook staan de ‘LegBazen’ klaar om de vloerverwarming te installeren indien dit gewenst is. Wil je eerst nog de vloeren in het echt bewonderen en vergelijken? Maak dan een afspraak bij ons Experience Center.

Jelle Engels
Laatste berichten van Jelle Engels (alles zien)
  Waarom kiezen voor Vloerenbaas?

  De meest populaire vloeren voor jou op een rijtje gezet

  Aanbieding!
  Hebeta H-774548 Visgraat XL
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 41.95
  Aanbieding!
  Hebeta H-771311 Visgraat XL
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 41.95
  Aanbieding!
  Therdex Rustique 7551
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 49.95
  Aanbieding!
  Therdex Rustique 7552
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 49.95
  Aanbieding!
  Therdex Chevron Herringbone 6041
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 49.95
  Aanbieding!
  Therdex Chevron Herringbone 6042
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 49.95
  Aanbieding!
  Hebeta Charente XL N20-0635
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 39.95
  Aanbieding!
  Charente XL N20-6435
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 39.95
  Aanbieding!
  Ambiant Spigato Visgraat Beige 3504
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 44.95
  Aanbieding!
  Ambiant Spigato Hongaarse punt Beige
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 46.95
  Aanbieding!
  Hebeta Visgraat XL N20-H64
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 39.95

  Call Now Button