Visgraat vloer

De kans is groot dat jij de visgraat vloer al eens hebt gezien. Deze populaire vloer is tegenwoordig niet meer uit de huizen te krijgen. En dat is niet voor niets. Deze vloer heeft een speciaal legpatroon.

Zoals de naam al zegt, lijkt het een beetje op een visgraat. Maar, wij kunnen je garanderen dat de visgraat vloer er veel mooier uitziet dan een visgraat op jouw bord.

Het is een vloer die veel in moderne huizen wordt gebruikt, aangezien het een traditionele touch aan de ruimte geeft. Ook in de meer rustieke huizen komt de visgraat vloer mooi tot zijn recht.

Wij, van VloerenBaas, helpen je graag verder bij het realiseren van de visgraat vloer in jouw huis. Niet alleen garanderen wij de beste service, maar ook een geweldig en kwalitatief eindresultaat.

De visgraat vloer voor jouw woning

Ben jij op zoek naar een soort vloer die jouw woning eigen en uniek maakt? Kies van voor de visgraat vloer van ons! Het mooie patroon van de visgraat vloer geeft dynamiek en lengte aan een ruimte. Dit maakt het ideaal voor zowel een grote als een kleine ruimte.

De visgraat vloer is te herkennen aan de planken die haaks op elkaar worden gelegd. Bij ons is de visgraat vloer in allerlei soorten, kleuren en maten te vinden.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een houten visgraat vloer, PVC visgraat of visgraat laminaat , wij hebben het allemaal. Wil jij een visgraat vloer laten leggen? Dan staat VloerenBaas klaar om het voor jou uit te voeren.

Heb je een vraag voor ons?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor VloerenBaas?

 • Gratis inmeetadvies;
 • Jij bent de baas, wij regelen de vloer. Zo luidt onze slogan!
 • All-in prijs, geen last van onverwachte kosten dus;
 • Vakkundige vloerenleggers & gebruik van hoogwaardige materialen.

Wat voor soort patronen zijn er mogelijk?

De visgraatvloer is in drie verschillende patronen te vinden. De eerste is de traditionele visgraat vloer. Dit is de visgraat vloer zoals de meeste hem kennen: een vloer met dunne planken die haaks op elkaar liggen.

Een andere mogelijkheid is de brede visgraat vloer. Bij deze vloer wordt er gebruik gemaakt van dikkere planken. Het is dus een soort robuuste versie van de klassieke visgraat vloer.

Een ander patroon wat officieel gezien niet onder de visgraat vloer valt, maar wel wordt gezien als dezelfde categorie, is de Hongaarse punt vloer. Bij deze vloer worden de planken in een hoek van 45 graden gelegd. In plaats van dat iedere plank trapsgewijs wordt gelegd, liggen deze recht tegen elkaar aan.

De Hongaarse vloer is steeds vaker terug te zien in grote ruimtes. Dit komt omdat in een grote ruimte de klassieke visgraat vloer vaak erg druk eruit ziet, terwijl de Hongaarse punt vloer zorgt voor dynamiek en evenwicht.

De verschillende soorten visgraat vloeren in ons assortiment

Zoals we al kort benoemd hebben, hebben wij verschillende soorten visgraat vloeren in ons assortiment. Ondanks dat alle vloeren in ons assortiment duurzaamheid garanderen, kan het ene materiaal beter passen bij jouw levensstijl dan de ander.

Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met het budget. Visgraat laminaat en PVC visgraat vloeren staan bekend als de twee goedkopere vloeren, terwijl de houten visgraat vloer altijd wat hoger in prijs loopt.

Desondanks betekent het niet dat de kwaliteit van de PVC en laminaat vloeren minder zijn. Zowel de PVC, laminaat en houten visgraat vloer staan bekend om duurzaamheid en bij alle drie de soorten vloeren geniet je van makkelijk onderhoud.

Laat vloerverwarming installeren bij jouw visgraat vloer

Wist je dat je bij ons niet alleen terecht kan voor het bestellen en leggen van vloeren, maar ook voor het installeren van vloerverwarming? Geniet tijdens de winter niet alleen van een mooie visgraat vloer in huis, maar ook van ultiem comfort met behulp van vloerverwarming.

Ben jij op zoek naar een slimme investering die jouw stookkosten tijdens de winterperiode omlaag haalt? Dan is het installeren van vloerverwarming een goede keuze. Het voordeel van vloerverwarming is dat de warmte vanuit de grond de ruimte in wordt geleidt.

Hierdoor blijft het beter in de lucht hangen. Ook kost het minder energie om een ruimte op te warmen. Dit komt omdat de vloerverwarming over de gehele ruimte ligt, in plaats van dat er een radiator op enkele plekken staat.

vloeren visgraat

Waarom kiezen voor onze visgraat vloer?

Waarom kiezen voor de visgraat vloer van VloerenBaas? Het antwoord hierop is simpel. Bij ons geniet je van een uitstekende service waar jij de Baas bent! Geef bij ons aan waar jij naar op zoek bent en wij zorgen vervolgens dat wij een passende vloer vinden.

Ons brede assortiment zorgt ervoor dat er altijd een geschikte match te vinden is. Ook geniet je bij ons van een algehele hoogwaardige service. Van het uitzoeken van jouw vloer tot het leggen van de visgraat vloer, wij staan klaar om het voor jou te regelen. Onze visgraat vloeren zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. 

Daarom een visgraat vloer van Vloerenbaas

Kan jij niet wachten om de visgraat vloer te laten leggen in jouw huis? Dan staan wij klaar om jouw droomvloer te realiseren.

Alle vloeren die je bij ons besteld, kunnen gelegd worden door onze ‘VloerenBazen’. Zij weten exact hoe ze iedere type vloer perfect moeten leggen. Dit geldt dus ook voor onze kwalitatieve visgraat vloeren.

Mocht jij vooraf nog vragen hebben over het onderhoud van de visgraat vloer of heb je andere vragen over onze verschillende vloeren? Vraag dan jouw vraag aan onze ‘AdviesBazen’.

Zij staan altijd klaar om jouw vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Maak online een afspraak om ons Experience Centre te bezoeken wanneer jij de visgraat vloer graag in het echt wilt ervaren.

Ook kan je vandaag nog een online offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen. Ons team staat klaar om jou te helpen tijdens alle stappen in het proces.

Jelle Engels
Laatste berichten van Jelle Engels (alles zien)
  Waarom kiezen voor Vloerenbaas?

  De meest populaire vloeren voor jou op een rijtje gezet

  Aanbieding!
  Ambiant Elite Laminaat Beige eiken
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 22.95
  Aanbieding!
  Ambiant SuperB Laminaat Eiken bruin
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 32.95
  Aanbieding!
  Ambiant Original Classic Laminaat Warm bruin eiken
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 25.95
  Aanbieding!
  Ambiant Elite Laminaat Grijs eiken
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 22.95
  Aanbieding!
  Ambiant Ingelstad XB Laminaat Goud eiken
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 25.95
  Aanbieding!
  Ambiant Ingelstad Laminaat Eiken Donker grijs
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 24.95

  Call Now Button