Witte PVC vloeren

Ben je op zoek naar een mooie witte PVC vloer met lichte tint voor je woning? Er zijn zoveel mogelijkheden beschikbaar dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en vooral ook in verschillende kleuren zoals wit.

De keuze voor een mooie PVC vloer is niet altijd een makkelijke: een vloer gaat jaren mee en het is dan ook slim om voor een vloer te gaan waar je ook na een aantal jaar nog blij van wordt. Een van de beste opties is dan ook een witte PVC vloer. Deze neutrale kleur past in iedere woning en is goed te combineren met al je meubels!

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

PVC vloer wit: tijdloze vloer met veel voordelen

Een witte PVC vloer heeft als grote voordeel dat het een tijdloze vloer is. Wit is altijd al een populaire kleur geweest als het gaat om vloeren en dat zal ook nog lange tijd zo blijven. Een PVC vloer in het wit valt in de eerste plaats direct op zodra je een ruimte binnenkomt. Verder kun je met PVC vloeren in het wit alle kanten op. Je kunt kiezen voor een mooie white wash of een wit eiken PVC vloer. Zo speel je met kleuren en effecten en creëer je een prachtige sfeer in je woning met je nieuwe PVC vloer.

Verder krijg je met een PVC vloer in wit te maken met nog veel meer voordelen. Wist je dat een witte vloer de ruimte optisch groter laat lijken? Dit betekent dat je optisch meer ruimte creëert in bijvoorbeeld je woon- of slaapkamer. Daarnaast wordt natuurlijk licht in je woning nog beter geaccentueerd dankzij witte PVC vloeren. Verder kun je heel veel mooie meubelen, zowel licht als donker, combineren met je witte PVC vloer. Hier vind je de voordelen op een rij:

  • Een witte PVC vloer maakt een ruimte optisch groter;
  • Een PVC vloer in het wit accentueert natuurlijk licht in de ruimte wat een bijzondere sfeer creëert;
  • Met witte PVC vloeren heb je veel mogelijkheden als het gaat om tinten en effecten;
  • Het reinigen van een witte PVC vloer gaat gemakkelijk en snel.

Hier plaats jij een mooie witte PVC vloer

Wat dacht je van een mooie woonkamer met een PVC vloer in het wit? De ruimte wordt optisch groter en daarnaast kun je de vloer combineren met mooie meubels. Maar wist je dat je witte PVC vloeren ook zeer goed kunt plaatsen in andere ruimtes, zoals de keuken en de badkamer? Een PVC vloer wit in de badkamer zorgt voor een uniek en klassiek effect: de vloer is daarnaast ook vochtwerend en gemakkelijk schoon te maken. Ook voor je slaapkamer is deze kleur vloer een goede keus. Daarbij past zwart of grijs ook erg goed in de meeste huishoudens.

Het uitgebreide aanbod en extra service van Vloerenbaas

Het aanbod van witte PVC vloeren is ruim en dat betekent dat je altijd de perfecte vloer kunt vinden die helemaal aan je wensen voldoet. Wellicht vind je een volledig witte vloer van PVC iets te veel van het goede maar ben je wel op zoek naar een lichte tint. Je kunt bij Vloerenbaas mooie eiken white wash PVC vloeren vinden, maar ook mooie tegels voor een bijzondere effect, bijvoorbeeld in de badkamer. Ontdek topmerken bij Vloerenbaas en bestel je favoriet gemakkelijk en snel online!

Wij bezorgen de vloer gratis tot aan de deur, maar kunnen je ook verder helpen. Zo kun je ons inschakelen voor het laten leggen van je nieuwe witte PVC vloer. Vul online gemakkelijk en snel het offerteformulier in: je krijgt dan van ons een directe prijsindicatie. Op deze manier weet jij waar je aan toe bent en kun je deze taak aan ons overlaten. Bekijk het uitgebreide aanbod van witte PVC vloeren, ontdek jouw favoriet en bestel deze eenvoudig en snel online!

Call Now Button