Zwarte PVC vloeren

Een PVC vloer is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en tinten. Zo kun je kiezen voor lichte PVC vloer die een kamer vaak optisch ruimer doen lijken. Is het dan helemaal niet slim om voor een donkere of zelfs zwarte PVC vloer te kiezen? Integendeel: een zwarte PVC vloer heeft ook zo haar charmes en is in een aantal gevallen de beste keus voor jouw woning.

En bij Vloerenbaas vind je een overzicht van al je mogelijkheden op het gebied van zwarte PVC vloeren. Bekijk dan ook snel het aanbod hieronder. Wil je toch wat meer informatie hierover lezen? Druk dan op de knop meer informatie!

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Klasse en luxe met een zwarte houtlook PVC vloer

Je kunt in de eerste plaats kiezen voor een houtlook PVC vloer in het zwart. Dit type vloer is erg geliefd vanwege de luxe en klasse die het uitstraalt. Daarnaast kun je met dit type vloer ook profiteren van de vele voordelen, zoals het gemak van schoonmaken, de combinatie met vloerverwarming en de mogelijkheid om de PVC vloer in de badkamer of zelfs op kantoor of in de garage te plaatsen. De vochtwerende eigenschappen van een PVC vloer maken dit een goede optie voor je gehele woning.

Betonlook PVC vloer in het zwart

Hetzelfde geldt voor een betonlook PVC vloer zwart. Een prachtige zwarte vloer staat erg mooi in de keuken of badkamer, maar ook in vele andere ruimtes in je woning. De betonlook geeft je woning een moderne en strakke uitstraling. Bij Vloerenbaas vind je tal van mogelijkheden met dit type vloer. De vloeren zijn verkrijgbaar van absolute topmerken als mFLOR en Moduleo. Natuurlijk hebben we niet alleen de kleuren zwart, de kleuren grijs en wit worden ook steeds vaker gekozen.

De vele voordelen van een zwarte PVC vloer

Waarom is een zwarte PVC vloer een absolute aanrader voor jouw woning? Er zijn een aantal goede redenen waarom jij zou kunnen kiezen voor een prachtige PVC vloer in het zwart:

  • Donkere tinten zoals zwart stralen warmte en sfeer uit. Wanneer je graag een warm interieur wilt is een zwarte vloer van PVC de beste keus;
  • Kleuren in je interieur komen nog beter tot hun recht wanneer je ze combineert met een zwarte vloer. Je meubels of andere interieurstukken kunnen je zo dus echt laten opvallen;
  • Klassiek, modern, stijlvol: het zijn stuk voor stuk benamingen die perfect passen bij een zwarte vloer;
  • Een PVC vloer zwart kun je eenvoudig schoonmaken en onderhouden.

Jij bepaalt de vloer, onze vloerenbazen regelen de rest!

Twijfel je nog? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod van Vloerenbaas en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van zwarte PVC vloeren. Zo weet je precies wat je opties zijn en kun je de vloer kiezen die perfect bij jouw droominterieur past.

Jouw vloer bestel je eenvoudig en snel online bij Vloerenbaas: we komen de vloer graag bij jou bezorgen. We kunnen het je ook nog makkelijker maken door de vloer voor je te leggen! Lijkt dat je wel iets? Vul dan snel het offerteformulier in op de website: we sturen je dan gelijk een prijsindicatie, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Call Now Button