Beton Ciré prijs

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen door je te vertellen dat de gemiddelde Beton Ciré prijs rond de €100,- per vierkante meter ligt. Echter hoeft dit niet te betekenen dat je altijd €100,- per m2 betaald. De kosten kunnen namelijk erg verschillen per soort, kleur, effect en design. Verder zijn er ook nog verschillende factoren die invloed hebben op de totale prijs van het laten aanleggen van de Beton Ciré vloer.

Bij Vloerenbaas proberen we de kosten altijd zo laag mogelijk te houden, maar het is handig om er zelf meer over te weten. Daarom gaan wij jou op deze pagina meer vertellen over de Beton Ciré prijs per m2 en hoe de kosten van Beton Ciré worden bepaald.

Waar bestaan de kosten van Beton Ciré uit?

Ben je op zoek naar een nieuwe Beton Ciré gietvloer en wil je deze ook graag laten aanbrengen door professionals? Dan ben je bij Vloerenbaas aan het juiste adres. Wij zijn allereerst namelijk volledig transparant naar onze klanten en vertellen je daarom graag meer over de kosten en hoe deze worden bepaald. Zo weet je namelijk precies waar je op moet letten om de prijs zo laag mogelijk te houden.

De totale prijs van Beton Ciré wordt opgebouwd uit verschillende delen. Hierbij zit er wel een verschil in de prijsopbouw voor mensen die de vloer zelf willen leggen en mensen die de vloer laten leggen. Ga je de vloer namelijk zelf leggen? Dan bestaan de kosten voor 95% uit materiaalkosten en ongeveer 5% bezorgkosten. Daarnaast is het een mogelijkheid om de vloer door onze ervaren vloerenbazen te laten leggen.

Echter ziet de prijsopbouw er dan wel anders uit. Wanneer we in dat geval gaan kijken naar de totale kosten worden deze opgebouwd uit ongeveer 50% – 55% materiaalkosten, 40% – 45% arbeidskosten en 5% voorrijkosten. Wil je graag direct weten wat de kosten zullen worden voor het aan laten leggen van een vloer? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Heb je een vraag voor ons?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor Vloerenbaas?

  • Gratis inmeetadvies;
  • Jij bent de baas, wij regelen de vloer. Zo luidt onze slogan!
  • All-in prijs, geen last van onverwachte kosten dus;
  • Vakkundige vloerenleggers & gebruik van hoogwaardige materialen.

Impressies

kosten beton ciré per m2
beton ciré prijzen
beton ciré prijs per vierkante meter

Welke factoren zijn van invloed op de Beton Ciré prijs?

Zoals je misschien al hebt vernomen hangt de totale Beton Ciré prijs af van een aantal verschillende factoren. Hierbij is er een onderscheid te maken tussen de totale kosten van het materiaal en de totale kosten van het laten aanbrengen van de vloer.

De kosten van het materiaal worden namelijk door andere factoren beïnvloed dan de kosten voor het laten leggen. Om jou er wat meer duidelijkheid over te geven gaan we hieronder iets dieper in op de verschillende factoren.

Factoren die de prijs van het materiaal bepalen

Beton Ciré vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten, effecten en designs. Dit is dan ook precies de reden waarom de kosten voor materiaal kan verschillen per vloer. De belangrijkste factor is het door jouw gekozen soort Beton Ciré. Daarnaast spelen het aantal vierkante meters ook een grote rol. Over het algemeen geldt namelijk: hoe groter de oppervlakte, hoe lager de Beton Ciré prijs per m2.

Bepaalde kleuren, effecten en designs kunnen ook invloed hebben op de materiaalkosten, aangezien sommige samenstellingen duurder en lastiger zijn om te realiseren. Het kan daarom slim zijn om van te voren contact met ons op te nemen of een afspraak te maken om eens langs te komen in de showroom. Zo kunnen we samen namelijk alle mogelijkheden bekijken en ervoor zorgen dat de kosten laag blijven.

Factoren die de prijs van de legservice bepalen

Naast dat de materiaalkosten worden bepaald door verschillende factoren, is dat niet anders bij de Beton Ciré kosten voor de legservice. Hierbij spelen namelijk ook een aantal belangrijke factoren een rol die de uiteindelijk prijs bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de moeilijkheidsgraad van het project, eventuele opties (zoals een toplaag) en egaliseren van de ondervloer.

In principe valt het egaliseren van de ondervloer (deels) onder de moeilijkheidsgraad van een project. In sommige gevallen duurt het namelijk langer of is het lastiger om de ondervloer of huidige vloer te egaliseren. Echter zit er wel een belangrijk voordeel verbonden aan een Beton Ciré vloer, namelijk dat Beton Ciré over tegels gelegd kan worden. Hierdoor ben je minder tijd en kosten kwijt aan het slopen van je oude vloer.

Een andere belangrijke factor die invloed heeft op de kosten zijn de eventuele opties, zoals een beschermende toplaag. In de meeste gevallen is dit sterk aan te raden om ervoor te zorgen dat de vloer langer meegaat. Daarbij heb je ook nog eens de keuze om zelfs twee toplagen aan te brengen voor extra bescherming van de vloer. Dit is dan ook de reden waarom deze eventuele opties invloed hebben op de totale prijs.

Kosten van Beton Ciré per m2

Nu je iets meer weet over de verschillende factoren die van invloed zijn op de Beton Ciré prijs, wil je waarschijnlijk graag weten wat de gemiddelde kosten zijn. In de tabel hieronder lees je in één oogopslag af wat de gemiddelde Beton Ciré prijs per m2 is bij verschillende oppervlaktes.

Soort project:Gem. kosten Beton Ciré per m2:
Beton CiréVanaf € 80,-

Direct inzicht in de kosten bij Vloerenbaas

De Beton Ciré prijzen kunnen erg uiteenlopen, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Je kunt het namelijk zo gek maken als je zelf wilt, maar natuurlijk ook zo goedkoop mogelijk houden. Die keuze is geheel aan jou.

Toch willen wij jou graag helpen bij het maken van de beste keuze en ervoor zorgen dat je nooit teveel betaald. Neem daarom gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom, waar we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Daarnaast heb je bij Vloerenbaas de mogelijkheid om gebruik te maken van de bazen legservice. Onze vakkundige vloerenbazen komen de vloer dan met passie bij jou thuis aanbrengen.

Hierdoor weet je zeker dat alles op de juiste wijze wordt aangebracht en dat je naderhand kunt genieten van een geweldig resultaat. Wil je graag direct inzicht in het totale kostenplaatje (inclusief legservice) voor jouw nieuwe vloer? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Want bij Vloerenbaas ben jij de baas en zorgen wij voor jouw nieuwe vloer.

Waarom kiezen voor Vloerenbaas?

De meest populaire vloeren voor jou op een rijtje gezet

Aanbieding!
Hebeta H-774548 Visgraat XL
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 41.95
Aanbieding!
Hebeta H-771311 Visgraat XL
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 41.95
Aanbieding!
Therdex Rustique 7551
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 49.95
Aanbieding!
Therdex Rustique 7552
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 49.95
Aanbieding!
Therdex Chevron Herringbone 6041
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 49.95
Aanbieding!
Therdex Chevron Herringbone 6042
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 49.95
Aanbieding!
Hebeta Charente XL N20-0635
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 39.95
Aanbieding!
Charente XL N20-6435
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 39.95
Aanbieding!
Ambiant Spigato Visgraat Beige 3504
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 44.95
Aanbieding!
Ambiant Spigato Hongaarse punt Beige
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 46.95
Aanbieding!
Hebeta Visgraat XL N20-H64
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 39.95

Call Now Button