Beton Ciré zelf of laten aanbrengen?

beton cire laten of zelf aanbrengen

Tegenwoordig zien we steeds vaker Beton Ciré vloeren in woningen. Het is namelijk op verschillende manieren toepasbaar, maar je moet wel weten hoe het aanbrengen van Beton Ciré in zijn werk gaat. Zo is het mogelijk om Beton Ciré aan te brengen op zowel wanden als de vloer.

Bij Vloerenbaas zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van veel verschillende soorten vloeren. We gaan dieper in op Beton Ciré zelf aanbrengen en Beton Ciré laten aanbrengen door professionals.

Hoe moet je Beton Ciré aanbrengen?

Beton Ciré aanbrengen is niet per se een eenvoudige klus. Vooral niet wanneer je Beton Ciré zelf gaat aanbrengen. Het kan daarom verstandig zijn om hulp in te schakelen van professionele vloerenleggers. In dat geval ben je bij Vloerenbaas aan het juiste adres, maar we willen je graag ook wat meer vertellen over hoe dat in zijn werk gaat.

Een van de belangrijkste onderdelen van Beton Ciré aanbrengen is het klaarmaken van de ondervloer. Hierbij heb je wel het voordeel dat Beton Ciré over veel verschillende vloeren gelegd kan worden. Zo is het zelfs mogelijk om je nieuwe vloer over een bestaande vloer heen te leggen. Echter moet deze van te voren wel goed geëgaliseerd worden. Het grootste voordeel hiervan is dat je de oude vloer niet eerst hoeft te verwijderen, waardoor je een hoop tijd en geld kunt besparen.

Zodra de ondervloer klaar is gemaakt, kan de Beton Ciré in twee lagen worden aangebracht. Na het aanbrengen van de eerste de laag dien je te wachten totdat deze uitgehard is en volledig gehecht is aan de ondervloer. Vervolgens kun je de tweede laag aanbrengen, waarna je eventueel ook nog een aantal toplagen kunt aanbrengen. Deze zorgen namelijk voor een betere bescherming van de vloer en kan ook nog eens zorgen voor een prachtig effect.

Kan ik Beton Ciré zelf aanbrengen?

Voor de handige doe-het-zelvers onder ons behoort het zeker tot de mogelijkheden om de Beton Ciré vloer eigenhandig aan te brengen. In dat geval kun je in onze vloerenwebshop een kijkje nemen om alvast wat inspiratie op te doen.

  • Zodra je een geschikte vloer hebt gevonden kun je deze bij ons bestellen en komen wij de materialen bij jou thuis leveren. Hierbij wordt natuurlijk een stappenplan toegevoegd, zodat je zelf aan de slag kunt. Mocht je nog vragen hebben? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op voor advies van onze adviesbazen.

Beton Ciré laten aanbrengen door ervaren Vloerenbazen

Voor de meeste mensen is Beton Ciré aanbrengen een lastige klus. Daarom is het vaak verstandig om de hulp in te schakelen van professionele vloerenleggers. Gelukkig kunnen wij van Vloerenbaas deze hulp aanbieden aan onze klanten. Zo bestel je online een vloer naar keuze en kun je vervolgens gebruik maken van onze legservice.

Onze ervaren vloerenbazen komen de vloer dan bij jou thuis aanbrengen, waardoor je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Echter is het fijn om te weten dat dit een aantal dagen kan duren, omdat we geen invloed hebben op de droogtijd van de gietvloer.

Offerte aanvragen bij Vloerenbaas

Zoals je wellicht hebt vernomen is Beton Ciré aanbrengen geen eenvoudig klus. Wij raden de meeste mensen daarom ook af om dit zelf te gaan doen. Mocht er namelijk een klein foutje worden gemaakt? Dan is dit al gauw terug te zien in het resultaat. Beton Ciré aanbrengen is namelijk niet voor iedereen weggelegd.

Bij Vloerenbaas heb je daarom de mogelijkheid om bij het bestellen van een vloer aan te geven dat je gebruik wilt maken van onze legservice. De vloer wordt dan namelijk door vakkundige experts aangebracht in de woning. Hierdoor ben je verzekerd van een verbazingwekkend resultaat en hoef je zelf alleen nog maar achterover te leunen als een echte baas. Want bij Vloerenbaas ben jij de baas en regelen wij de rest!

Deel dit bericht met je vrienden:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp

MEER HANDIGE INFORMATIE:

Offerte aanvragen?