Beton Cire kleuren

Er zijn veel verschillende Beton Ciré kleuren verkrijgbaar, ondanks dat het van oorsprong een natuurproduct is. Dit is dan ook reden waarom veel mensen denken dat een Beton Ciré vloer alleen verkrijgbaar is in verschillende grijstinten.

Hett is vaak zo dat er wordt gekozen voor een grijstint, omdat de betonlook er hierdoor extra goed uitspringt.

Deze soort vloer staat namelijk bekend om zijn authentieke, warme en moderne uitstraling, wat ook de reden is waarom veel mensen dit type gietvloer overwegen.

Soms kan het lastig zijn om een keuze te maken uit de vele opties die je krijgt voorgeschoteld. Daarom willen we jou graag wat meer vertellen over de verschillende Beton Ciré kleuren.

Waarom kiezen voor Beton Ciré?

Er zijn diverse redenen te benoemen waarom je zou kunnen kiezen voor Beton Ciré. Naast dat er veel verschillende Beton Ciré kleuren verkrijgbaar zijn is Beton Cire een product dat bijna overal toe te passen is.

Of je nu op zoek bent naar een mooie afwerking voor vloeren, wanden of muren in de badkamer, keuken, toilet of woonkamer, met Beton Ciré kan het allemaal en bovenal bestel je het altijd in een gewenste kleur.

Beton Ciré is een cement gebonden stucsoort (betonstuc) en komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Vandaag de dag is deze vorm van betonstuc zeer populair in woningen, aangezien het een moderne look met zich meebrengt. Nu is het alleen nog zaak om te kiezen uit de diverse Beton Cire kleuren.

Heb je een vraag voor ons?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor Vloerenbaas?
 • Gratis inmeetadvies;
 • Jij bent de baas, wij regelen de vloer. Zo luidt onze slogan!
 • All-in prijs, geen last van onverwachte kosten dus;
 • Vakkundige vloerenleggers & gebruik van hoogwaardige materialen.
Impressies
beton ciré kleur veranderen
beton ciré kleur staal
beton ciré unique kleuren

Diverse grijstinten van Beton Ciré

Zoals je misschien al hebt vernomen is Beton Ciré van oorsprong een natuurproduct. Vandaar dat veel mensen kiezen voor de werkelijke kleur van Beton Cire, namelijk grijs. Echter zijn er wel verschillende grijstinten verkrijgbaar, waardoor je alsnog onwijs veel keuze hebt.

Zo is dit type gietvloer beschikbaar in hele lichte-, maar ook juiste hele donkere tinten grijs. De voornaamste reden waarom mensen voor een grijstint kiezen is omdat het betonlook effect van de Beton Cire hierdoor wordt versterkt. Daarnaast is grijs een tijdloze kleur en kan deze perfect worden gecombineerd met een modern interieur.

Beton Ciré in natuurlijk aardetinten

De kleuren van Beton Ciré kunnen erg uiteenlopen, aangezien grijs niet de enigste optie is. Zo kan Beton Ciré ook worden geleverd in bepaalde aardetinten, zoals bruintinten of groentinten.

Dit kan resulteren in een prachtige uitstraling, omdat de vloeiende bewegingen van het materiaal een mysterieus effect creëert. Het is daarom perfect te combineren met een klassiek interieur en andere klassieke elementen, waarmee je een unieke sfeer naar boven haalt.

Wat zijn de voordelen van Beton Ciré?

Beton Ciré staat voornamelijk bekend om het feit dat het op veel manieren toepasbaar is. Maar dat is lang niet het enige waarom er tegenwoordig veel vraag is naar dit soort betonstuc.

Zo brengt Beton Cire ook veel andere voordelen met zich mee. Om het je makkelijk te maken hebben we de belangrijkste hieronder nog even voor je opgesomd.

 • Ideaal voor in natte ruimtes, zoals de badkamer
 • Kan ook worden gebruikt voor wanden en muren
 • Wordt volledig naadloos aangebracht met de hand
 • Verschillende kleuren Beton Ciré verkrijgbaar
 • Beton Cire kun je aanbrengen over tegels en andere bestaande vloeren

Zitten er ook nadelen verbonden aan Beton Cire?

Beton Cire kent naast zijn voordelen ook enkele nadelen en hier willen we je graag van op de hoogte stellen. Op deze manier kun je voor jezelf een goede keuze maken of Beton Cire hetgeen is waar je naar op zoek bent.

Nadelen

 • Beton Ciré wordt aangebracht in meerdere lagen, hierdoor kan de productietijd langer duren
 • Beton Cire is gevoeliger voor krassen dan andere soorten vloeren
 • De ondergrond moet nauwkeurig en secuur voorbehandeld worden

Hoe worden Beton Cire kleuren gemaakt?

Naast grijs- en aardetinten zijn er ook nog veel andere Beton Ciré kleuren verkrijgbaar. Hierbij kun je denken aan een breed scala aan kleuren die uiteenlopen van geel tot blauw. Deze Beton Ciré kleuren kunnen eenvoudig worden gemaakt door pigment toe te voegen aan de samenstelling.

Je hebt dus de volledige vrijheid bij het kiezen van een mooie kleur voor jouw Beton Ciré gietvloer. Vervolgens kan de Beton cire over tegels of een andere ondergrond gelegd worden!

Extra tip: je kunt van te voren kleurstalen bestellen om diverse tinten van Beton Cire met elkaar te vergelijken en erachter te komen welke kleur het beste past bij jouw interieur en meubels.

Offerte aanvragen bij Vloerenbaas

Nu je weet dat er veel mogelijk is qua verschillende Beton Cire kleuren, is het makkelijk om op zoek te gaan naar een geschikte Beton Cire vloer in de gewenste kleur. Echter kan het hierdoor ook juist lastig zijn om de juiste te vinden, aangezien er veel keuze is.

Aarzel daarom niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij zouden namelijk geen echte bazen zijn, als we jou niet zouden helpen bij het vinden van de perfecte afwerking voor vloeren, muren en wanden.

Zodra je eenmaal een mooi Beton Ciré afwerking, voor vloeren, muren en wanden hebt gevonden kun je gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen om meer inzicht te krijgen in het totale kostenplaatje. Daarbij heb je de keuze om gebruik te maken van onze bazen legservice.

Onze Vloerenbazen zorgen er dan voor dat de ondergrond op de juiste wijze wordt voorbehandeld en de vloer er perfect komt bij te liggen. Hierdoor heb je nergens meer omkijken naar en kan je achterover leunen als een echte baas.

Waarom kiezen voor Vloerenbaas?

Welke Beton Ciré kleuren zijn er verkrijgbaar?

Als we het hebben over Beton Ciré kleuren zijn er onwijs veel mogelijke kleuren verkrijgbaar. De cementgebonden betonstuc wordt samengevoegd met pigmenten waardoor er in principe eindeloze mogelijkheden zijn in kleur. Toch kiezen de meeste mensen voor een grijs tint of één van de pastel tinten. Hiermee creëer je een prachtig betonlook effect waardoor je een moderne uitstraling krijgt.

Hoe vind ik de beste kleur voor Beton Ciré?

Om de beste kleur voor je nieuwe Beton Ciré vloer, muur of keukenblad te vinden is het aan te raden om kleurstalen te bestellen zodat je een goed beeld krijgt van het aanbod en de mogelijkheden. Vervolgens kun je de diverse tinten met elkaar vergelijken en kijken wat het beste past bij jouw meubels.

Call Now Button