Beton Ciré kleuren: wat zijn de mogelijkheden?

kleuren beton cire

Er zijn veel verschillende Beton Ciré kleuren verkrijgbaar, ondanks dat het van oorsprong een natuurproduct is. Dit is dan ook reden waarom veel mensen denken dat een Beton Ciré vloer alleen verkrijgbaar is in verschillende grijstinten. Wel is het zo dat er vaak wordt gekozen voor een grijstint, omdat de betonlook er hierdoor extra goed uitspringt.

Deze soort vloer staat namelijk bekend om zijn authentieke, warme en moderne uitstraling, wat ook de reden is waarom veel mensen dit type gietvloer overwegen. Soms kan het lastig zijn om een keuze te maken uit de vele opties die je krijgt voorgeschoteld. Daarom willen we jou graag wat meer vertellen over de kleuren van Beton Ciré.

Diverse grijstinten van Beton Ciré

Zoals je misschien al hebt vernomen is Beton Ciré van oorsprong een natuurproduct. Vandaar dat veel mensen kiezen voor de échte kleur van het mengsel, namelijk grijs. Echter zijn er wel verschillende grijstinten verkrijgbaar, waardoor je alsnog onwijs veel keuze hebt.

  • Zo is dit type gietvloer beschikbaar in hele lichte-, maar ook juiste hele donkere grijstinten. De voornaamste reden waarom mensen voor een grijstint kiezen, is omdat het betonlook effect van de vloer hierdoor wordt versterkt. Daarnaast is grijs een tijdloze kleur en kan deze perfect worden gecombineerd met een modern interieur.

Beton Ciré in natuurlijk aardetinten

De kleuren van Beton Ciré kunnen erg uiteenlopen, aangezien grijs niet de enigste optie is. Zo kan Beton Ciré ook worden geleverd in bepaalde aardetinten, zoals bruin of groen.

Dit kan resulteren in een prachtige vloer, omdat de vloeiende bewegingen van het materiaal een mysterieus effect creëert. Het is daarom perfect te combineren met een klassiek interieur en andere klassieke elementen, waarmee je een unieke sfeer naar boven haalt.

Hoe worden Beton Ciré kleuren gemaakt?

Naast grijs- en aardetinten zijn er ook nog veel andere Beton Ciré kleuren verkrijgbaar. Hierbij kun je denken aan een breed scala aan kleuren die uiteenlopen van geel tot blauw. Deze Beton Ciré kleuren kunnen eenvoudig worden gemaakt door pigment toe te voegen aan de samenstelling.

Je hebt dus de volledige vrijheid bij het kiezen van een mooie kleur voor jouw Beton Ciré gietvloer. Neem eventueel alvast een kijkje in onze vloerenwebshop om inspiratie op te doen.

Offerte aanvragen bij Vloerenbaas

Nu je weet dat er veel mogelijk is qua verschillende Beton Ciré kleuren, is het makkelijk om op zoek te gaan naar een geschikte vloer. Echter kan het best lastig zijn om een juiste vloer uit te kiezen, omdat er juist veel keuze is. Aarzel daarom niet en neem gerust contact met ons op bij vragen. Wij zouden namelijk geen echte bazen zijn, als we jou niet zouden helpen bij het vinden van de perfecte vloer.

Zodra je eenmaal een vloer hebt gevonden kun je gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen om meer inzicht te krijgen in het totale kostenplaatje. Daarbij heb je de keuze om gebruik te maken van onze bazen legservice. Onze ervaren vloerenbazen komen de vloer dan namelijk met passie bij jou thuis of op het werk aanleggen. Zo ben je verzekerd van een verbazingwekkend resultaat en heb je er zelf geen omkijken meer naar. Dat is de service van Vloerenbaas!

Deel dit bericht met je vrienden:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp

MEER HANDIGE INFORMATIE:

Offerte aanvragen?