Beton Ciré in de keuken

keuken beton cire

Tegenwoordig zien we steeds vaker Beton Ciré in keukens en woonkamers terug. Dit heeft allereerst te maken met het feit dat Beton Ciré zorgt voor een unieke uitstraling. Zo ontstaat er een prachtig betonlook effect dat warm aanvoelt.

Beton Ciré wordt dan ook niet voor niets betonstuc genoemd. Maar waarom worden dit soort vloeren nou zo vaak aangebracht in keukens? Daar gaan wij jou op deze pagina meer over vertellen, want een keuken met Beton Ciré brengt veel voordelen met zich mee.

Waarom Beton Ciré in keuken plaatsen?

Een van de voornaamste redenen waarom er steeds vaker Beton Ciré in keukens wordt geplaatst is de authentieke uitstraling. Het is namelijk een strakke vloer die modern oogt en een warm gevoel uitstraalt. Daarnaast sluiten de eigenschappen van de vloer perfect aan op de kenmerken van een keuken.

Hierdoor is de vloer erg onderhoudsvriendelijk en is het bestand tegen verschillende soorten vloeistoffen. Dit komt mede doordat de vloer met de hand wordt aangebracht en zo naadloos kan worden gelegd.

Ook is het fijn om te weten dat een Beton Ciré gietvloer verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren en looks. Hierdoor kun je gemakkelijk een kleur kiezen die aansluit op de rest van de keuken.

Veel toepassingsmogelijkheden

Het zal je misschien wel zijn ontgaan, maar Beton Ciré is niet alleen geschikt als vloer. De mortel is namelijk veelzijdig en kan op diverse manieren worden toegepast.

Zo zien we regelmatig dat mensen een keukenblad laten maken van Beton Ciré, zodat deze perfect aansluit op de Beton Ciré vloer in de keuken.

Bij Vloerenbaas zijn we gespecialiseerd in het leggen van verschillende soorten vloeren, maar indien je graag een andere toepassing wenst kun je altijd contact opnemen met een van onze adviesbazen.

Misschien ook interessant voor jou: Beton Ciré in de badkamer & Beton Ciré in het toilet

Beton Ciré in keuken laten aanbrengen

Wil je in de keuken Beton Ciré aan laten brengen? Dan ben je bij Vloerenbaas aan het juiste adres. Wij hebben namelijk jarenlange ervaringen op het gebied van gietvloeren (en natuurlijk ook andere soorten vloeren). Daarom willen wij jou graag helpen bij het aanbrengen van Beton Ciré in jouw keuken. Hierdoor weet je namelijk zeker dat de klus op de juiste wijze wordt uitgevoerd en heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Heb je op dit moment nog een oude vloer in de keuken liggen? Geen probleem, want Beton Ciré kun je perfect over bestaande vloeren heen leggen.

Echter dient de ondervloer dan wel te worden geëgaliseerd, maar dat scheelt al een hoop werk ten opzichte van slopen. Daarnaast kunnen wij Beton Ciré in de keuken, indien van toepassing, om een bestaand kookeiland leggen. De vloer zal dan naadloos worden aangesloten op het kookeiland, zodat jij kunt genieten van het beste resultaat.

Offerte aanvragen bij Vloerenbaas

Beton Ciré in keukens is erg populair en biedt veel voordelen. Wellicht wil je daarom ook wel een Beton Ciré vloer in de keuken laten plaatsen. In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres. In onze vloerenwebshop kun je namelijk alvast wat inspiratie opdoen. Echter kan dit soms erg lastig zijn, omdat er zoveel keuze is. Daarom kun je gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies op maat, of kom eens langs in onze showroom.

Wanneer je een passende vloer hebt gevonden kun je een offerte aanvragen om meer inzicht te krijgen in het kostenplaatje van Beton Ciré. Daarbij heb je de keuze om gebruikt te maken van onze verbazingwekkende legservice. Onze vakkundige Vloerenbazen komen de vloer dan bij jou thuis leggen. Hierdoor ben je verzekerd van een perfect resultaat en hoef je er zelf geen moeite voor te doen. Want bij Vloerenbaas ben jij de baas en regelen wij de rest!

Deel dit bericht met je vrienden:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp

MEER HANDIGE INFORMATIE:

Offerte aanvragen?