Beton Ciré toilet: wat zijn de mogelijkheden?

beton cire wc

Je hebt het vast wel eens gezien bij vrienden, familie of kennissen: een toilet met Beton Ciré vloer. Dit geeft een toilet een hele andere sfeer. Zo oogt Beton Ciré warm, modern en vooral erg strak. Dit is dan ook een van de redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor Beton Ciré op de wc.

In de meeste gevallen is het zelfs zo dat de muren ook worden voorzien van Beton Ciré. Hierdoor wordt de ruimte namelijk één geheel en creëert het een unieke look. Wil je ook graag Beton Ciré op het toilet aanbrengen? Dan ben je bij Vloerenbaas aan het juiste adres.

Waarom Beton Ciré op wc aanbrengen?

Een van de voornaamste redenen waarom mensen graag Beton Ciré op het toilet willen is de uitstraling. Echter biedt het nog veel meer voordelen dan je denkt. Zo is het ideaal voor vochtige ruimtes of ruimtes waar wel eens wat water op de vloer terecht komt.

Dit komt doordat de vloer wordt afgewerkt met een beschermende toplaag, waardoor deze vloeistofbestendig en vochtwerend is. Daarnaast wordt de vloer naadloos aangebracht en kan er geen vuil of vocht tussen de naden komen. Kortom, Beton Ciré is een ideale oplossing voor het renoveren van het toilet.

Richt het toilet in zoals jij dat wil

Het is niet alleen praktisch om Beton Ciré op het toilet aan te brengen, maar ook erg makkelijk, omdat je volledige keuzevrijheid hebt voor de uitstraling. Beton Ciré is namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten, effecten en design. Hierdoor heb je een ruime keuze en kun je het toilet omtoveren tot een mooie ruimte in de woning.

Mocht je het lastig vinden om een geschikte soort of kleur te kiezen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Wij helpen jou namelijk graag bij het vinden van een geschikte vloer.

Offerte aanvragen bij Vloerenbaas

Heb je een passende Beton Ciré vloer gevonden voor op het toilet? Dan kun je direct een offerte aanvragen. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze legservice. Onze vakkundige vloerenbazen komen de vloer dan met passie aanbrengen bij jou thuis.

Wil je ook graag de muren voorzien van Beton Ciré? Neem dan eerst even contact met ons op voor de mogelijkheden. Zodra je weet wat je graag wilt vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan, zodat je inzicht krijgt in het totale kostenplaatje van een Beton Ciré vloer op het toilet.

Deel dit bericht met je vrienden:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp

MEER HANDIGE INFORMATIE:

Offerte aanvragen?