vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Geschikt voor

Filters:

 

PVC vloer grijs: ontdek hier de voordelen

Het is een van de meest gekozen kleuren voor een PVC vloer: grijs. En dat is niet voor niets, want een grijze PVC vloer is stijlvol, vormt de perfecte basis voor je interieur en heeft daarnaast nog meer fijne voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit diverse typen grijze PVC vloeren, maar ook uit verschillende tinten grijs. 

Wat dacht je van een mooie PVC vloer effen grijs of een licht grijze PVC vloer? Je hebt genoeg mogelijkheden: aan jou de taak om de vloer te vinden die volledig aan je wensen voldoet! Bekijk nu ons aanbod van grijze PVC vloeren.

+ Meer informatie

pvc vloer grijs

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Garantie

 

Waarom zijn grijze PVC vloeren een goede keus?

PVC vloeren grijs zijn een goede keus om een aantal redenen. Wellicht is ‘saai’ het eerste woord dat bij je opkomt wanneer je denkt aan een grijze PVC vloer. Toch is niets minder waar en kun je met deze kleur vloer een schitterend interieur creëren waar je jarenlang van kunt genieten. Hier vind je alle voordelen van PVC vloeren in het grijs:

  1. PVC vloeren grijs zijn stijlvol en vormen een krachtige basis voor jouw interieur. Je kunt er veel kleuren mee combineren;
  2. Met een betonlook PVC vloer grijs creëer je juist weer een stoere uitstraling in je woonkamer, keuken of slaapkamer;
  3. Een PVC vloer lichtgrijs is erg sterk en duurzaam en gaat daardoor jarenlang mee.
  4. Jouw grijze PVC vloer is vochtwerend en geluiddempend en dus de ideale keus voor jouw woning.

De uitvoeringen en kleuren bij Vloerenbaas

Een PVC vloer grijs is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Zo kun je in de eerste plaats op zoek gaan naar de perfecte stijl voor jouw woning. Bij Vloerenbaas vind je onder andere mooie grijze betonlook PVC vloeren waarmee je een stoere uitstraling kunt creëren. 

Maar je zorgt ook voor een strakke look in de slaapkamer of een andere ruimte. In de keuken is een grijze betonlook PVC vloer weer ideaal voor het schoonmaken van de vloer. Je kunt ook kiezen voor een PVC vloer in het grijs met een houtlook in diverse stijlen, zoals met een visgraat patroon. 

Verder heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse grijstinten. Een PVC vloer effen grijs is een aanrader wanneer je voor een strakke look wilt gaan. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een licht grijze PVC vloer met een look van eikenhout. Zo creëer je een extra dimensie in je vloer en krijg je een bijzonder effect. Daarnaast lijkt het alsof je een echte houten vloer in je woning hebt liggen! Daarbij heb je nog andere populaire kleuren zoals wit en grijs

Ontdek het aanbod van grijze PVC vloeren in de webshop

Bij Vloerenbaas vind je een uitgebreid aanbod van PVC vloeren in het grijs. Het is aan jou om te bepalen wat je mooi vind en wat er goed past bij jouw stijl en smaak. Er is altijd wel een PVC vloer te vinden die volledig aan jouw wensen voldoet. 

Ontdek prachtige grijze vloeren van Moduleo, mFLOR, Therdex en andere merken. Bestel de vloer eenvoudig en snel online via de webshop! Maak het jezelf nog makkelijker en laat de vloer ook door ons leggen. Voor een directe prijsindicatie van ons hoef je slechts het offerteformulier op de website in te vullen!

Offerte aanvragen?