Grijze PVC vloeren

Ben jij op zoek naar een grijze PVC vloer?  Dat is niet voor niets, want een grijs model is stijlvol, vormt de perfecte basis voor je interieur en heeft daarnaast nog meer fijne voordelen. Bij Vloerenbaas is alles mogelijk, we hebben namelijk diverse modellen beschikbaar.Wat dacht je van een mooie PVC vloer grijs egaal of een licht grijze PVC vloer?

Daarnaast hebben we nog talloze andere mogelijkheden! Aan jou de taak om de vloer te vinden die volledig aan je wensen voldoet. Kom je er niet uit? Maak dan gebruik van onze keuzehulp, bezoek onze showroom voor professioneel advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze offertebazen.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom zijn grijze PVC vloeren een goede keus?

PVC vloeren grijs zijn een goede keus om een aantal redenen. Wellicht is ‘saai’ het eerste woord dat bij je opkomt wanneer je denkt aan een grijze PVC vloer. Toch is niets minder waar en kun je met deze kleur vloer een schitterend interieur creëren waar je jarenlang van kunt genieten. Hier vind je alle voordelen van PVC vloeren in het grijs:

  1. PVC vloeren grijs zijn stijlvol en vormen een krachtige basis voor jouw interieur. Je kunt er veel kleuren mee combineren;
  2. Met een betonlook PVC vloer grijs creëer je juist weer een stoere uitstraling in je woonkamer, keuken of slaapkamer;
  3. Je kunt ook een PVC vloer grijs eiken laten leggen in je woonkamer, dit geeft een warme en gezellige uitstraling
  4. Een PVC vloer lichtgrijs is erg sterk en duurzaam en gaat daardoor jarenlang mee.
  5. Jouw grijze PVC vloer is vochtwerend en geluiddempend en dus de ideale keus voor jouw woning.

Top 5 PVC grijze PVC vloer in 2022

Er zijn natuurlijk erg veel verschillende modellen die onder de beste grijze PVC vloeren van 2022 kunnen vallen, wij bij Vloerenbaas hebben ruim 800 modellen beschikbaar! Om je op weg te helpen hebben we een top 5 beste grijze vloer PVC uit 2022 samengesteld:

  1. A
  2. A
  3. A
  4. A
  5. A

De uitvoeringen en kleuren bij Vloerenbaas

Een PVC vloer grijs is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Zo kun je in de eerste plaats op zoek gaan naar de perfecte stijl voor jouw woning. Bij Vloerenbaas vind je onder andere mooie grijze betonlook PVC vloeren waarmee je een stoere uitstraling kunt creëren. Maar je zorgt ook voor een strakke look in de slaapkamer of een andere ruimte. In de keuken is een grijze betonlook PVC vloer weer ideaal voor het schoonmaken van de vloer.

Je kunt ook kiezen voor een PVC vloer in het grijs met een houtlook in diverse stijlen, zoals met een visgraat patroon. Verder heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse grijstinten. Een PVC vloer effen grijs is een aanrader wanneer je voor een strakke look wilt gaan.

Je kunt daarnaast ook kiezen voor een licht grijze PVC vloer met een look van eikenhout. Zo creëer je een extra dimensie in je vloer en krijg je een bijzonder effect. Daarnaast lijkt het alsof je een echte houten vloer in je woning hebt liggen! Daarbij heb je nog andere populaire kleuren zoals wit en grijs.

Licht grijze PVC vloer of een ander model?

Je kunt op verschillende manieren een perfecte combinatie maken tussen het interieur en een PVC vloer grijs tegel van Vloerenbaas. Zo kun je een model kiezen dat warmte en gezelligheid uitstraalt, maar is het ook mogelijk om een grijze betonlook te kiezen die een industriële, strakke uitstraling aan je oppervlakte geeft.

Grijze vloer PVC laten leggen?

Wat deze kleur betreft kun je dus wel stellen dat het assortiment van Vloerenbaas uit 50 tinten grijs bestaat! Hebben we je overtuigd van de voordelen van een PVC vloer grijs woonkamer? Super! Dan hopen we je graag te verwelkomen als klant van Vloerenbaas.nl. Handig om te weten: als je het zelf niet ziet zitten om je vloer te leggen, dan doen onze legbazen dat graag voor je. Een kopje koffie erbij en knallen maar!

Onze legbazen hebben jarenlange ervaring met het leggen van, weten ze de meeste projecten binnen een mum van tijd te realiseren. Het is natuurlijk fijn als alles zo snel mogelijk gedaan is, en je kunt gaan genieten van je nieuwe vloer. Maar één ding blijft bij ons altijd het belangrijkste, en dat is kwaliteit! Het moet perfect zijn, anders gaan we niet weg.

Ontdek het aanbod in de webshop of kom naar onze showroom

Bij Vloerenbaas vind je een uitgebreid aanbod van PVC vloeren in het grijs. Het is aan jou om te bepalen wat je mooi vind en wat er goed past bij jouw stijl en smaak. Er is altijd wel een PVC vloer te vinden die volledig aan jouw wensen voldoet. Ontdek prachtige grijze vloeren van ModuleomFLORTherdex en andere merken. Bestel de vloer eenvoudig en snel online via de webshop! Maak het jezelf nog makkelijker en laat de vloer ook door ons leggen. Voor een directe prijsindicatie van ons hoef je slechts het offerteformulier op de website in te vullen!

Call Now Button